Wpis z mikrobloga

Rynek matrymonialny jak masz 30 lat to jakiś żart.
Wczoraj na tinderze 3 pary.
Jedna okazała się grubaską z zerowymi zainteresowaniami a dwie pozostałe to samotne madki, w tym jedna po rozwodzie.
Gdzie szukać jakiś normalych wolnych lasek?
#tinder #badoo #redpill #zalesie
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gilgamesz69 wszystko jest portalem randkowym trzeba próbować na rozne sposoby ale bez wyczuwalnej desperacji to zwiększysz swoje szanse ale też popracować nad sobą można. na portalach randkowych może nie wyjdziesz na creepa zagadajac ale do wygrania masz dziwne laski, ale mimo to niektórzy czuja opor żeby się tam kompromitowac u mnie to akurat minęło. Za to na żywo większe szanse na poznanie spoko dziewczyny ale za to kompromitacja odczuwalna dużo większa
  • Odpowiedz
Teraz tylko skupić się na sobie. Same przyjdą.

@Satan_Was_a_Babyboomer: haha to jest największy mit i bzdura, jak ludzie mogą jeszcze to propsować

nic nie przyjdzie, ile to ja znałem przypadków gdzie ktoś się skupiał na sobie - co najczęściej nie oznacza zakładania firm, chodzenia na siłkę 5 razy w tygodniu, udziału w maratonie
  • Odpowiedz
tylko max to życie spokojne, posiadanie jakiejś tam pasji, rozwój w czymś co się lubi - ale to nawet nie jest komercyjne a już na pewno nie atrakcyjne dla laski która chce mieć PROFIT a nie pasjonetę xd

@Dietetyq: Rollo Tomassi ostatnio wyjasnil. 'Skup sie na sobie i olej laski' to w prakryce oznacza chodzenie do pracy bez jakiegos nastawianeia na rozwoj zawodowy, a po pracy ogladanie yt/p---o/gierki i spac
  • Odpowiedz