Wpis z mikrobloga

Włączyłem radio na chwilę, a tam chwalili program z udziałem Joanny Senyszyn, która walnęła tekst "nie wolno nikomu zabraniać się bogacić", a mówi to była członkini PZPR, przesiąkła na stare lata czy zawsze była hipokrytką?

#j--------e #truelolcontent #bekazpodludzi #bekazlewactwa
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kaczypawlak: No I widzisz, z tak ujętym wpisem odnośnie żołnierzy wyklętych to zdecydowanie racja, że dała d--y i zrobiła z siebie głupia. Nie powinna wrzucać wszystkich do jednego wora, zdecydowana większość to pewnie byli patrioci. Mogła zaznaczyć kogo ma na myśli. Bo wiemy, że byli tam ludzie którzy narobili gnoju. Co do gadania o komunizmie to właśnie taką jej p------a stylowka i będzie się głupio sprzeczać czy to był komunizm
  • Odpowiedz
  • 0
dziwne masz podejście. Raczej bronie swojej opinii na czyjs albo jakiś temat co jest chyba naturalne.

@JonaszSynGrazyny: a twoja opinia "ona nie wiedziała", tak jakby Korwin broniący Hitlera, że "nie wiedział o obozach", wiem, że głupio czasami przyznać się do błędu, ale jednak bronisz betoniary komunistycznej, która się wyedukowała "za mleko i jajka", ta tępa baba w II RP żadnej uczelni by nie ukończyła. W PRL-u, aby iść na studia
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: ale wiesz, że habilitację już robiła w wolnej Polsce więc ci się nie spina troche. Przecież ty ani nie byłeś z nią na roku ani nie czytałeś jej doktoratu czy habilitacji ani nie żyłeś w IIRP więc brzmisz jak nawiedzony. Do jakich ja błędów mam się przyznawać jak w ogóle nie zmieniam zdania. Jesteś jakiś lekko maniakalny i mnie tym próbujesz obciążać
  • Odpowiedz
  • 0
ale wiesz, że habilitację już robiła w wolnej Polsce więc ci się nie spina troche

@JonaszSynGrazyny: tak wolnej Polsce, że komuchom włosy z głowy nie spadły i nie było lustracji¯\(ツ)/¯

Przecież ty ani nie byłeś z nią na roku ani nie czytałeś jej doktoratu czy habilitacji ani nie żyłeś w IIRP więc brzmisz jak
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: to jak mówię, masz jakiś czarno biały świat i tyle. Każdy kto był w PZPR to morderca.... :) To jest właśnie narracja Żydów wobec Polaków. Każdy Polak to szmalcownik, prawda? Jaka ty możesz mieć wiedzę o IIRP która ci pozwala mówić czy ona skończyłaby studia czy nie. A dalej idąc twoja logika to w takim razie nikt w Polsce nie jest wykształcony bo raz, że nie było lustracji a
  • Odpowiedz
  • 0
to jak mówię, masz jakiś czarno biały świat i tyle. Każdy kto był w PZPR to morderca.... :)

@JonaszSynGrazyny: ta akurat była za tym, nie była karierowiczką oportunistką jak dalej próbujesz kit wciskać.

To jest właśnie narracja Żydów wobec Polaków. Każdy Polak to szmalcownik,
  • Odpowiedz
  • 0
okej, okej

@JonaszSynGrazyny: nie miej wiedzy w temacie, pisz farmazony i narzekaj, że ktoś ci nie przyznaje racji¯\(ツ)/¯ dopiero ludzie muszą mieć z tobą w pracy przesrane a jak jeszcze przełożonym jesteś to już ogólnie porażka jakaś.
  • Odpowiedz
@Kaczypawlak: serio okej, okej. Wiedza ty się wykazałes :)Że skończyła szkołę za jajka i masło, kij ze ci powiedziałem, że profesurę zrobiła w wolnej Polsce. Następnym kamieniem milowym twojej wiedzy było to, że ty wiesz, że na pewno nie skończyłaby nic w IIRP no bo ty wiesz i kij :) 3 kluczowym przebłyskiem bylo, że ja jej bronie i robię fikołki. Bo autorytet jak ty uznał, że ona nie ma
  • Odpowiedz
  • 0
Że skończyła szkołę za jajka i masło, kij ze ci powiedziałem, że profesurę zrobiła w wolnej Polsce.

@JonaszSynGrazyny: a co trzeba było zrobić, zanim się na studia profesorskie dostanie?

Następnym kamieniem milowym twojej wiedzy było to, że ty wiesz, że na pewno nie skończyłaby nic w IIRP no bo ty wiesz i kij
  • Odpowiedz