Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +591
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
ibleedforyou +3
Moglibyście być z osobą z którą nie macie wspólnych tematów, mało piszecie ze soba a na żywo głównie jest cisza? xd

a mianowicie jak skończyło się zagadywanie w kołchozie
Mijałem wspomnianą dziewczyne kilka razy podczas zmiany, oczywiście pierwszych kilka razy zabrakło jaj żeby coś się w ogóle odezwać, ale zaczęła zagadywać sama, więcej niż zwykle i trochę mi się nawet głupio zrobiła, że taki dzikus jestem co się odezwać nie potrafi
No i w końcu podczas któregoś small talku mówiła coś, że idzie na rzęsy czy tam inne kosmetyczne g---o, reszta dialogu wyglądała mniej więcej tak:
-chętnie zobaczę te nowe rzęsy (czy co tam mówiła, wyłączyłem się troche xD)
-a będziemy w najbliższym czasie na tej samej zmianie?
-wolałbym to zobaczyć poza pracą, tylko daj mi do siebie kontakt żebyśmy mogli ustalić termin
No i w sumie dostałem ten kontakt, przecięliśmy się jeszcze pary razy i wydawała się bardzo zadowolona, jedyny minus jest taki, że ona myślała, że ja jestem młodszy a ja, że ona starsza
Plus wołam tych co się udzielali w wątku
#zwiazki #przegryw #podrywajzwykopem
Zero doświadczenia w takich
Dobrze to rozegrałeś
@Szary_Anon: 9 lat
Brawo i powodzenia dalej!
jestem pod ogromnym wrażeniem że ten tekst dla ciebie podziałał bo dla mnie brzmi drętwo i troche creepy nawet
@kamil-kurczok: Przeciez jak kobiecie sie chlop podoba to nawet jak by sie jakal i seplenil to nie jest w stanie tego popsuc,
Ja z racji tego ze widze duzo managerek na dostawach do sklepow to widze ewidentnie ze sie jakiejs faza owulacji zmienila i ma cisnienie