Wpis z mikrobloga

Ciąg dalszy tego wpisu: https://wykop.pl/wpis/82713777/zaryzykowalibyscie-spytanie-dziewczny-w-kolchozie-

a mianowicie jak skończyło się zagadywanie w kołchozie

Mijałem wspomnianą dziewczyne kilka razy podczas zmiany, oczywiście pierwszych kilka razy zabrakło jaj żeby coś się w ogóle odezwać, ale zaczęła zagadywać sama, więcej niż zwykle i trochę mi się nawet głupio zrobiła, że taki dzikus jestem co się odezwać nie potrafi

No i w końcu podczas któregoś small talku mówiła coś, że idzie na rzęsy czy tam inne kosmetyczne g---o, reszta dialogu wyglądała mniej więcej tak:
-chętnie zobaczę te nowe rzęsy (czy co tam mówiła, wyłączyłem się troche xD)
-a będziemy w najbliższym czasie na tej samej zmianie?
-wolałbym to zobaczyć poza pracą, tylko daj mi do siebie kontakt żebyśmy mogli ustalić termin

No i w sumie dostałem ten kontakt, przecięliśmy się jeszcze pary razy i wydawała się bardzo zadowolona, jedyny minus jest taki, że ona myślała, że ja jestem młodszy a ja, że ona starsza

Plus wołam tych co się udzielali w wątku

#zwiazki #przegryw #podrywajzwykopem
@Rzelatyna +11
Zaryzykowalibyście spytanie dziewczny w kołchozie czy się z wami umówi albo da kontakt do siebie? Jak się robi takie rzeczy, ja nigdy nie robił, jeden kołchoźnik mi wmawia, że się podobam takiej jednej, na 90% mu sie usrało w bani ale może warto zaryzykować

Zero doświadczenia w takich
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rzelatyna: och, typie, nawet nie wiesz jak się cieszę. Mówiłeś, że nigdy nie tańczyłeś, a kroki stawiasz jak trzeba. Do przodu ale bez wody sodowej w głowie. Różnica wieku spora, ale nie takie przeszkody da się pokonać. Pamiętaj dalej - żadnego wymyślania imion dla wspólnych dzieci. Po prostu się ustawcie poza pracą na spacer, browarka, kawę czy wyprowadzanie chrześniaka na spacer. Poćwicz przed lustrem komplementy, ale takie szczere, bo jak
  • Odpowiedz
wolałbym to zobaczyć poza pracą

jestem pod ogromnym wrażeniem że ten tekst dla ciebie podziałał bo dla mnie brzmi drętwo i troche creepy nawet

@kamil-kurczok: Przeciez jak kobiecie sie chlop podoba to nawet jak by sie jakal i seplenil to nie jest w stanie tego popsuc,
Ja z racji tego ze widze duzo managerek na dostawach do sklepow to widze ewidentnie ze sie jakiejs faza owulacji zmienila i ma cisnienie
  • Odpowiedz