Aktywne Wpisy
Sophos +453
Typ r------ł na A1 całą rodzinę – matka, ojciec, dziecko spalili się żywcem – a teraz słyszymy o jakichś „mediacjach”?!! To nie jest k---a sprawa o kradzież roweru czy podział spadku, tylko o trzy trupy.
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4
Jakie mediacje?! Z kim?! Z trupami?! Życia, które im odebrał, nie posadzi przy stole. To nie kłótnia o granicę działki, tylko morderstwo na drodze. Tak morderstwo. Facet — co wiemy z komputera jego bmw — przez 4

reseted +136

- Wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu na terenie całego kraju od 22-12 w południe
- Zakazać jakiejkolwiek reklamy alkoholu
- Wprowadzić zakaz eksponowania alkoholu w sklepach w jakiejkolwiek formie (np. w hipermarketach specjalne, oddzielne pomieszczenie a nie wystawka zaraz przy kasie, w sklepach typu żabka albo za małych na osobne pomieszczenie - a-----l wydawany spod lady)
#a-----l #alkoholizm
źródło: tyskie-dda-alkoholizm-trauma-międzypokoleniowa-v0-9aprfd8s0xjf1
Pobierz@Chekatomba: JAK???? Jak???? Jakim cudem??? Serio ludzie sa az tak glupi? owszem ze lata temu jak wszystko raczkowalo to mogli byc. Ale nie w roku 2025 w XXI wieku :/ Dramat.
@gorzki99: Tak i Ty też to zrobiłeś. A jak Ci się wydaje, że nie - to jesteś idealnym, nieświadomym targetem dla marketingowców.
Komentarz usunięty przez moderatora
No jak chcesz sobie wierzyć, że na Ciebie to nie działa, to ja Ci nie bronię. W św Mikołaja też możesz wierzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@slawek887: Nie. Ja po prostu wiem dlaczego tak a nie inaczej towary sa ukladane. I... MAM TO WE DUPIE.
Bo wiem ze ktos che mnie w uja zrobic. Wiec nawet na to nie patrze. Trudne? Ano nie - proste jak sie jest swiadomym.
źródło: 89675-13a3e2afcca5da8841f5603631aa051d
Pobierz@gorzki99: naiwniak. Reklama to nie tylko kwestia bezpośredniego wciśnięcia czegoś. Reklama to przede wszystkim budowanie rozpoznawalności. Tak że gdy będziesz miał do wyboru "prince polo" lub "mega czekoladen" to wybierzesz to pierwsze.
@Znachor_enjoyer: Moze Ty tak zrobisz.
ja akurat nei mam problemu z testownaniem czegos nowego (i czesto to robie).
Na tym polega roznica miedzy nami - ty sie kierujesz przekazam a ja mam wyjebongo. Wchodze do sklepu i biore co widze. Zadna reklama nie ma na mnei wplywu. BO WIEM ZE KAZDA RAKLAMA SLUZY PRODUCENTOWI
źródło: 89675-13a3e2afcca5da8841f5603631aa051d
PobierzA co do socjotechnik, to pamiętam sprawę dużego korpo w Polsce
Nie potrafisz zadbac o siebie (wiec mnie nie dziwi ze dajesz sie manipulowac reklamom)