Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +151
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +752
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

- Wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu na terenie całego kraju od 22-12 w południe
- Zakazać jakiejkolwiek reklamy alkoholu
- Wprowadzić zakaz eksponowania alkoholu w sklepach w jakiejkolwiek formie (np. w hipermarketach specjalne, oddzielne pomieszczenie a nie wystawka zaraz przy kasie, w sklepach typu żabka albo za małych na osobne pomieszczenie - a-----l wydawany spod lady)
#a-----l #alkoholizm
źródło: tyskie-dda-alkoholizm-trauma-międzypokoleniowa-v0-9aprfd8s0xjf1
Pobierz@Kremufka2137: ¯\(ツ)/¯
Co do badania, to mylisz je z sondażem. Co prawda to było 20 lat temu ale przeszedłem solidny kurs metodologii nauk społecznych i rzetelne badania (a te które zacytowałem były wielokrotnie powtarzane i wyniki potwierdzane - na tym polega eksperyment ze musi być powtarzalny i wynik w powtórzonych
@Chekatomba: No tutaj sie nie zgodze. Mozesz mi nie wierzyc ale nie ma opcji zeby ten kogo pytam polecil mi guano tylko dlatego ze on kupil i nie dziala. Nie mowimy tu o kolegach. Mowimy o duzo bardziej zacisnietej wiezi. Nie ma najmniejszej opcji zeby ten kogo pytam wcisnal
Polecil mi ja kumpel. Infornatyk pracujacy w jednym z wiekszych bankow. Dosc wysoko.
Jak przeczytalem to nei wierzylem co sie tam odwala. I mowie kumplowi ze to jest niedorzeczne. Ja zwykly elektryk stwierdzam ze to co sie tam odwala w glowie sie nie
źródło: image
PobierzNie przejmuj się, wielu abstynentów różnych używek ma tak jak ty, ogarnie swój nałóg a potem próbuje być bardziej papieski od papieża. Poza wykopami z podobnymi doświadczeniami reszta zwykle ma w dupie takie mądrości bo mając
źródło: 638866a966bf9c3e6af5c1267fcdf79dc1193976dc5333a7c73dabda8de21418
Pobierz@ch1va5: masz ubera i jedziesz po za centrum i kupujesz co chcesz, to nie jest prohibicja na skalę całego miasta.
@ch1va5: dziwne bo jak bylem w krakowie z miesiac temu to wieczorem z 10 razy mialem propozycje kupna alkoholu na lewo i to moze z 500m od starego miasta
@pieknylowca: a ja jak szedłem nad Wisłą to mi kaczki chleb rzucały ¯\(ツ)/¯
Co wy macie w tych głowach, to ja nie wiem... (-‸ლ)