Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +509
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

olito +74

- Wprowadzić zakaz sprzedaży alkoholu na terenie całego kraju od 22-12 w południe
- Zakazać jakiejkolwiek reklamy alkoholu
- Wprowadzić zakaz eksponowania alkoholu w sklepach w jakiejkolwiek formie (np. w hipermarketach specjalne, oddzielne pomieszczenie a nie wystawka zaraz przy kasie, w sklepach typu żabka albo za małych na osobne pomieszczenie - a-----l wydawany spod lady)
#a-----l #alkoholizm
źródło: tyskie-dda-alkoholizm-trauma-międzypokoleniowa-v0-9aprfd8s0xjf1
PobierzTo, że aparat państwowy
Nie znasz mnie to fakt. Wiec nie wiesz jak "ja zyje". Naswietle troche temat.
Jedyne codzienne zakupy jakie robie to p--o po robocie (i czasem w biedrze sniadanie do roboty). Nie gotuje w domu od wielu lat wiec nie musze kupowac spozywki. Wchodzac do sklepu wiem po co wchodze.
Jak musze kupic cos wiecej (chemie agd czy inne takie) to mam
źródło: a3iqm6
Pobierz@Szmalu: Nie wierze... Glos rozsadku w temacie. O tym caly czas mowie. Pieklo zamarzlo
źródło: comment_1627741706QoLAg22OfchxNpccanFhRT
Pobierzźródło: comment_tP6jAaOV2i08T6Gg7nxK6wgXg9rZB2GW
Pobierz@gorzki99: 50 lat temu na każdej budowie była budka z piwem, aby robole nie szukali piwa po mieście. ( lata 80 , Warszawa)
@Chekatomba: Ano z tego ze maja dany sprzet i uzywaja. Wiec powiedza mi czy warto czy nie warto. To nie jest reklama bo reklama ZAWSZE powie Ci ze warto. Taka roznica. Nie czytam recenzji a specyfikacje. Recenzje przyjmuje tylko od tych ktorych znam, uzywaja sprzet, i wiem ze mnie w uja nie zrobia bo nikt im
@ch1va5: w zamian za to masz a-----l na dowóz, jakbyś miał zakaz sprzedaży w całym mieście włącznie ze stacjami i dowozem to tak właśnie by się to skończyło.
@dlugi-gr: Nie obrazaj mnie :P jestem stary ale nie az tak :PP Urodzilem sie w 1980 a to bylo 45 lat temu a nie 50 :P
A przy piwie nie chodzi mi o markę tylko o sam fakt picia piwa. Bo to jest właśnie jedna z działek marketingu czyli budowa potrzeby. Konkurencyjne w ramach branży firmy współpracują ze soba nad różnego rodzaju kampaniami (pij mleko, będziesz wielki; jedz ryby, będziesz zdrowy, pięć porcji warzyw owoców lub soków, cała Polska czyta dzieciom, ekologiczna żywność -
Otyłość? Owszem, poważny problem, ale mniej szkodliwy niż etanol, zapytaj dziecko alkoholika czy woli spasionego tatusia czy zachlanego.