Wpis z mikrobloga

@Huptys: Kiszak ma narwany grafik xDDDD narwany to on jest ogółem, a co on ma w grafiku jak nawet mieszkania nie sprząta? No cóż, młody sobie racjonalizuje że czarny pan na niego sra. Mały props dla adepta za wyjaśnienie rumuna. Jeszcze istnieje może jakaś mikroskopijna szansa, że ludziom się otworzą oczy że rumun w każdym temacie ma takie same kompetencje jak w tym z powyższego klipu.

Ciekawe czy jakby quaz/zagrajnik/rock
  • Odpowiedz
@Huptys: XD jak na kolana upadł. Ja nie będę rozmawiał, nie będę robił. Przecież tutaj strach przez niego przemawia i się płaszczy przed nim. Jak trzeba jakiegoś quaza zjechać albo gola to wyciąga mała szabelkę ze spodni i biegnie wojować xD
On bez promocji kiszaka nie istnieje. 50 widzów na kicku 2000 wyświetleń na youtubie. No no giga kontent kreator.
  • Odpowiedz
@Huptys: Wiadomo, "autorefleksja". Ciekawe czy jak np. morderca chowa ciało to z powodu autorefleksji czy dlatego że boi się przyłapania XD
  • Odpowiedz
@Huptys: tu akurat nie wiem co w tym dziwnego - rumun skasował voda co może być odebrane jako przejaw autorefleksji u niego albo którego z jego piesków z moderacji więc syn uznał że nie ma po co robić dramy

Samo to że jego najwierniejszy akolita powiedział że p------i może poskutkowało przejrzeniem na oczy
  • Odpowiedz
rumun skasował voda co może być odebrane jako przejaw autorefleksji

@stary_asha: uwierze jak wrzuci material w ktorym pokornie prostuje to co mowil i przyznaje się do błędu, do tej pory można spokojnie zakładać że to jedynie ukrywanie dowodów wpadki tak jak to już robił wielokrotnie, nie ma poszlak które by wskazywały że kiszak ma zdolność do wykazania się autorefleksją, a zacieranie dowodów już uskuteczniał wiele razy
  • Odpowiedz
@Huptys: transylwanski ulung i narwany grafik trzymajcie mnie xDDDDDDD nagadal bzdur mlodziakowi zeby mu d--y nie zawracal gdy ten oglada filmiki i gra w dotke i inne gry ku uciesze swej uposledzonej widowni a ten uwierzyl @snakeiter to maly krok we wlasciwa strone ale musisz pokazac ze masz jaja charakter i wejrzec w prawde w stu procentach a tylko prawda nas wyzwoli ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Huptys:

Moze ktoregos dnia @snakeeater wstanie, stanie przed lustrem, zgoli wąsa i zrozumie, ze rumun na niego pluje. Wtedy wroci na tag niczym syn marnotrawny i bedzie z go z nami szkalował. Lepiej na tym wyjdziesz niz na znajomosci z rumunem
  • Odpowiedz
@Huptys: j--------e rumun nawet żarcia se nie robi, siedzi jedynie całe dnie i ogląda cudze materiały XDDD. No ale wiadomo, grafik napięty jak plandeka na żuku.
  • Odpowiedz