Aktywne Wpisy

marjanoos +159
Nie ma już ratunku dla osób z mentalnością "z-----------a". I bynajmniej nie chodzi o ciężką pracę, a o szybką jazdę.
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa
Przypadek wypadku na skrzyżowaniu Grochowskiej i Zamienieckiej w Warszawie. Kierująca fordem wymusza pierwszeństwo, wytrąca z drogi toyotę. Ta dachuje i wjeżdża w grupę przechodniów, "wymiatając z planszy" kilkuletnie dziecko.
Odpowiedzialność za wypadek niepodważalnie ponosi osoba wymuszająca pierwszeństwo. Niemniej pojawiają się głosy, że spory procent uczestników ruchu przekracza tam nagminnie dozwoloną prędkość. W końcu dwa

32cm +21
Mirki
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód
Czasem chcesz się pożalić, ale nie masz do kogo....
Żona chce kupić samochód. Padło na BMW X3, ja mówię lexusa (RX, UX, NX) ale nie bo brzydki lub stary, lub za duży przebieg, ok, gusta są różne...
Więc pada wybór kryteriów samochodu, rocznik powyżej 2017, automat, benzyna, przebieg poniżej 150k. Ustawiam wyszukiwanie, raz na jakiś czas coś się trafia, ale zawsze jakiś powód aby nie jechać, a to dziecko, a to samochód

źródło: temp_file4201793374400771163
Pobierzahh ten Radek
13:12
1312 - All Charles Are Bastards
Nie ma przypadków, są tylko znaki.
xd
źródło: image
PobierzPoza rym - fajne źródło xd
@szychun: pieprzysz głupoty
@szychun to nie miało pełnić role źródła bo to już nie te czasy, ten tweet bardzo dobrze obrazuje co jest pięć więc go załączyłem do faktów żeby było
@theOstry: no właśnie nic nie zaorane, bo zarówno Radek, jak i Adam Szłapka wypowiadają się nie wprost i nie nazywają tego co się odwaliło po imieniu
Jeśli oczekują że ich stonowane komunikaty i aluzje zostaną zrozumiane przez elektorat konfy i pis to xD.
Mocny argument xd ilość faktów w nim zawarta aż powstrzymuje mnie od odnieisenia sie
Co do Sikorskiego - ogólnie z republikanami chyba nie jest najgorzej. Inaczej sprawa wygląda z samymi MAGAowcami
No tak
Poważny minister spraw zagranicznych obraził się na prezydenta.
@szychun: Przypominam, że zgodnie z wielokrotnie przytaczaną konstytucją, sprawami międzynarodowymi zajmuje się rząd, a nie prezydent.
Przecież Nawrocki wczoraj tez nie pojechał;p
Daruj sobie te teksty o glupocie
@szychun: Nie dziwi mnie to.