Aktywne Wpisy

dzony77 +325
Zawsze mam rozkmine czemu Voldemort tak c-----o ukrył horkruksy. Niby taki największy czarodziej, a zwykły debil. Wystarczy węża wysłać do Australii, a resztę horkruksów utopić w Oceanie i jakby nasz wybraniec je znalazł? Otóż c---a by znalazł xD Ale niee, lepiej 3 z 7 schować w szkole magii xDD No super plan Tom
#harrypotter
#harrypotter

annlupin +24
nie mam ciekawego życia to znowu napisze że szukam filmy horrory na noc a co uwas

źródło: temp_file4201793374400771163
Pobierzahh ten Radek
13:12
1312 - All Charles Are Bastards
Nie ma przypadków, są tylko znaki.
xd
źródło: image
PobierzPoza rym - fajne źródło xd
@szychun: pieprzysz głupoty
@szychun to nie miało pełnić role źródła bo to już nie te czasy, ten tweet bardzo dobrze obrazuje co jest pięć więc go załączyłem do faktów żeby było
@theOstry: no właśnie nic nie zaorane, bo zarówno Radek, jak i Adam Szłapka wypowiadają się nie wprost i nie nazywają tego co się odwaliło po imieniu
Jeśli oczekują że ich stonowane komunikaty i aluzje zostaną zrozumiane przez elektorat konfy i pis to xD.
Mocny argument xd ilość faktów w nim zawarta aż powstrzymuje mnie od odnieisenia sie
Co do Sikorskiego - ogólnie z republikanami chyba nie jest najgorzej. Inaczej sprawa wygląda z samymi MAGAowcami
No tak
Poważny minister spraw zagranicznych obraził się na prezydenta.
@szychun: Przypominam, że zgodnie z wielokrotnie przytaczaną konstytucją, sprawami międzynarodowymi zajmuje się rząd, a nie prezydent.
Przecież Nawrocki wczoraj tez nie pojechał;p
Daruj sobie te teksty o glupocie
@szychun: Nie dziwi mnie to.