To jest dla mnie niepojęte. Mi matka znosi do mojej chałupy w odwiedziny ciastka, cukier to to w kiblu spłukuje potem. Bo na to patrzeć nie mogę,
Przecież grubasy to często mądre ludzie. D----------z aktywności fizycznej, jeb jeb jeb, urlop gdzieś w góry treking z namiotem 2 tygodnie i kilkaset km pieszo. Albo na rower w stylu bikepacking offroadem jakąś traska 2-3tys km w kilka tygodni.
Do tego organizm poznaje co to pusty brzuch i burczenie w brzuchu mam w piśdzie. To brzucha problem nie mój. Krata na brzuchu jest, biceps, triceps barki pięknie wyrzeźbione, bez grama tłuszczu. Szczęka też się pięknie zarysowuje, do tego dochodzi opalenizna która nadają mega zdrowego koloru skórze. Na łeb też to świetnie działa.
Tu trzeba drastycznych metod, kupujesz bilet, lecisz z plecokiem czy tam rowerem, stwarzasz nowy nawyk i go po powrocie powtarzasz już z automatu.
Raz w życiu przytyłem 6kg ponad normę ale właśnie jadlem ten cukier, pasze, węgle, i siedziałem w domu, I już wtedy czułem się fatalnie.
@adamsowaanon ogólnie ja jestem dobrze zbudowany, a jak widzę nad wodą te ulane polaków z bebzonami jak boiler oraz polki z obwisłymi brzuchami i sflaczałymi cycami, przy których ciągle ściągają ramiączka, to rzygać się chce. To nieprawda, że po ciąży się nie da schudnąć, da się tylko trzeba mieć dużo aktywności fizycznej i nawet skóra potrafi się zregenerować
@DziadLab: ale czuję się fenomenalnie, w wieku 32 lat, mam przeogromne pokłady energii, wsiadam z dnia na dzień i robię 5.000km rowerem bez przygotowania, Kajakiem przeplyne 2-3 godziny non stop. Na basenie 1 godzinę bez odpoczynku non stop pływam
@paluszki_rybne: polecam wyspy Kanaryjskie lub Portugalię, Australijskie wschodnie wybrzeże Dużo bardziej zadbanych ludzi tam widać, co dbają o sylwetki
@DziadLab: Nie mowie ze to wyczyn, Tylko ze jak mozna byc grubasem skoro wystarczy sie ruszac regularnie, dac ogien na tloki na serce zeby moglo pompowac krew niczym turbina w silniku,
@adamsowaanon: Ja jak widzę te wszystkie knury i bebzony z kończynami jak patyczki, to zastanawiam się jak ci ludzie mogą patrzeć w lustro. Zerowa prezencja, sprawność, a często wygląda wręcz na kalectwo
To jest dla mnie niepojęte.
Mi matka znosi do mojej chałupy w odwiedziny ciastka, cukier to to w kiblu spłukuje potem.
Bo na to patrzeć nie mogę,
Przecież grubasy to często mądre ludzie.
D----------z aktywności fizycznej, jeb jeb jeb, urlop gdzieś w góry treking z namiotem 2 tygodnie i kilkaset km pieszo. Albo na rower w stylu bikepacking offroadem jakąś traska 2-3tys km w kilka tygodni.
Do tego organizm poznaje co to pusty brzuch i burczenie w brzuchu mam w piśdzie. To brzucha problem nie mój.
Krata na brzuchu jest, biceps, triceps barki pięknie wyrzeźbione, bez grama tłuszczu.
Szczęka też się pięknie zarysowuje, do tego dochodzi opalenizna która nadają mega zdrowego koloru skórze.
Na łeb też to świetnie działa.
Tu trzeba drastycznych metod, kupujesz bilet, lecisz z plecokiem czy tam rowerem, stwarzasz nowy nawyk i go po powrocie powtarzasz już z automatu.
Raz w życiu przytyłem 6kg ponad normę ale właśnie jadlem ten cukier, pasze, węgle, i siedziałem w domu,
I już wtedy czułem się fatalnie.
#dieta #odchudzanie
#przemyslenia #mirkokoksy #mikrokoksy #takaprawda #bekazgrubasow #lenistwo #prokrastynacja
Kratą na brzuchu nikogo nie znokautujesz.
@adamsowaanon:
@DziadLab: ale czuję się fenomenalnie, w wieku 32 lat, mam przeogromne pokłady energii, wsiadam z dnia na dzień i robię 5.000km rowerem bez przygotowania,
Kajakiem przeplyne 2-3 godziny non stop.
Na basenie 1 godzinę bez odpoczynku non stop pływam
Dużo bardziej zadbanych ludzi tam widać, co dbają o sylwetki
@adamsowaanon: Brawo! W wieku jakże zaawansowanym wieku 32 lat nie jesteś niepełnosprawny. Jest się czym chwalić.
Tylko ze jak mozna byc grubasem skoro wystarczy sie ruszac regularnie, dac ogien na tloki na serce zeby moglo pompowac krew niczym turbina w silniku,
@adamsowaanon: wtf
@memento_mori: Nie na raz ale w ciagu 70 dni podrozy dzien po dniu po 60-150km w trudnym terenie offroadem