Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 243
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KYK_: w sensie, jest raptem 22, mieszkasz w ogromnym mieście, i oczekujesz ciszy? Kekw. Nigdy nie zrozumiem ludzi którzy mieszkają w mieście i nie akceptują dźwięków życia codziennego. A na upały to się klimatyzację montuje i nie trzeba nic otwierać bidoku.
  • Odpowiedz
@fenbekus
Ujadanie 10 psów to nie są dźwięki życia codziennego, zwlaszcza w mieście, tak jak nimi nie jest 10 leszczy na ławce drących ryja jak małpy.
Jedno i drugie wpada pod paragraf a nie normalne dźwięki.
  • Odpowiedz
@fenbekus
Jest wiele innych sposobów na spacyfikowanie puszka i jego buraczanego właściciela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale fajnie że się chwalisz, może tam nasraj sobie na balkonie i siądź na słoiku jak w pewnym słynnym video bo twoje
  • Odpowiedz
Jestem właśnie z moją Rodina nad morzem. I zdaję mi się, że więcej jest tu ludzi z pasmi niż z dziećmi. Psy nam emerytur nie wypracują.
  • Odpowiedz
  • 2
@KYK_ sprzedac mieszkanie w p---u i za to kupic dzialke i wybydowac dom, a za to co zostanie zainwestowac albo fajne wakacje
  • Odpowiedz
@onomatopejusz: no patrz a stare prukwisko które jest twoim odpowiednikiem w tym przypadku niczego nie wymyśliło. Ale tak naprawdę srał was pies, ja się wyprowadzam do domu, i będziecie sobie w tych kanciapach blokowych sfrustrowani siedzieć.
  • Odpowiedz
  • 38
@KYK_: o proszę jak pięknie polactwo załadowane w kurniki z kredytową pętlą na szyi i psiećmi które drą pysk o 22 xdd

ciekawe ilu tam jest ludzi, którzy uważają, że odnieśli sukces a warunki życia mają jak mrówki xd
  • Odpowiedz
@jegertilbake: Pomagają Ci zatyczki na szczekanie psa? U mnie strasznie psy sąsiadów szczekają, zamykam okna, wkładam zatyczki woskowe, a dalej je słyszę. Może coś robię źle
  • Odpowiedz
@KYK_ ładnie trzeba mieć nasrane w bani żeby trzymać psa w mieście w bloku. Dla psa to piekło, nuda przemęczenie hałasem i innymi psami. Bóg stworzył dlatego kota dla którego rajem jest siedzenie w znanym miejscu.
  • Odpowiedz