Wpis z mikrobloga

Czy ten #tinder platinum coś daje? Ktoś z was był na tyle zdesperowany, żeby zapłacić za to ponad... 500 zł? ( _) Aż mnie zamurowało jak zobaczyłem tą cenę...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Trampki_Tutenchamona: też tak myślę. Kiedyś było 5 superlajków dziennie a teraz jak zapłacisz to masz chyba 2 na tydzień XD tinder już się nie różni niczym od ed i innych takich, maszynka do wyciskania kasy z facetów. Smutne to bo z czegoś co serio mogło pomóc np takim przegrywom jak ja zrobiono wyciskacz kasy. Kiedyś nawet udawało mi się tam umawiać na randki (nigdy nie było drugiej, nigdy nie było
  • Odpowiedz
@Fan_pocionguf: mialem wersje platinium jak i wszystkie inne wersje, jak ja ją kupowałem to chodzila po około 100zł. Z tych wszystkich wersji premium jakie są tam dostępne tylko platinum dawal jakas realna zmiane i byłeś o wiele lepiej pozycjonowany. Lajkow wpadało sporo wiecej, ale wiele z nich bylo z wiekszych odleglosci. Minus taki, ze w dalszym ciagu rozmowy byly slabe i mordy wersja platinium nie zmienia, ale w teorii rzeczywiscie
  • Odpowiedz
@Piastan: To szczęściarz jesteś. Chciałbym już tam nigdy nie wchodzić ale z braku jakichkolwiek innych perspektyw (brak znajomych, praca tylko z facetami, introwertyzm czyli nie wychodzę do klubów, na miasto itp, brak jakichkolwiek sytuacji w życiu typu wpadamy na siebie) to próbuję mimo, że widzę, że już od kilku lat nie mam tam szans poznać dziewczyny
  • Odpowiedz