Aktywne Wpisy

malutak9913 +1653
Hej Miraski, chciałabym prosić Was o pomoc. Jestem z Wami od 17 lat, jak zakładałam konto byłam jeszcze nastolatką, teraz jestem dorosłą kobietą, której posypało się życie.
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
Kilka miesięcy temu wykryto u mnie raka twarzy. Mięśniakomięsak gładkokomorkowy wżerający się we wszystko czego dotyka. Lekarze we Wrocławiu podjeli się walki o moje życie. Przeszłam przyspieszone cykle chemioterapii, potem dwie operacje, które usuneły cztero centymetrowego guza z żuchwy. Nie oszczedziły jednak nic po
źródło: IMG_3110
Pobierz
PiotrFr +27
Zostałem zgłoszony na ochotnika do poprowadzenia zajęć z dziećmi 6-8 w lokalnym ośrodku. Tematyka zawodowa: murarz. Nie odmawiałem, bo wiem że nikogo nie znajdą. Problem w tym, że nie wiem co z takimi małymi dziećmi zrobić. Ze starszymi łatwiej biorąc pod uwagę branże, a jednocześnie zrobić coś ciekawe, bo gadanie ich nie zainteresuje. Mam jakieś tam pomysły, ale średnio zadowolony z nich jestem. Chętnie przyjmę każdy pomysł
#budownictwo #praca
#budownictwo #praca
źródło: 1000025545
Pobierz

Co potrzebne:
1. Ok. 100GB, ale dzielone płynnie pomiędzy e-mail i stronę www (obecne śmieszki dzielą sztywno 50:50 - możesz mieć stronę ważącą 100mb i przestrzeni na maile nie zwiększysz powyżej 50GB).
2. Brak limitu lub wysoki limit dobowy wysyłanych maili (obecne śmieszki mają chyba 400 na dobę, potem dostajesz bana - czasem puszczam mailing).
3. Rozumiem, że w tej branży przedłużenie jest droższe niż pierwszy rok, ale niech to nie będzie podwyżka 700 procent, bo to już zalatuje bandytyzmem.
Generalnie żeby było tanio i dobrze. Coś polecacie?
#domeny #domena #hosting
Możesz rozdzielić 2 dwie odrębne usługi jeżeli poczta zajmuje więcej powierzchni, dzięki czemu zaoszczędzisz.
Jeżeli chodzi o limity dobowe na wysyłane wiadomości to są u nas "ruchome" np. jeżeli prowadzisz sklep i wysyłasz wiadomości do klientów to nie ma problemu ze zwiększeniem.
Jeżeli chodzi o mailing to spodziewam się, że żaden hosting nie zezwoli na mailing, ze względu, że infrastruktura hostingu
Nawet na początku jak ovh wchodziło na rynek to trzeba było pisać na forum do Oles'a właściciela jak chciałeś coś załatwić XD #gimbynieznajo
Ja mam domeny w OVH, a hosting w MyDevil.net. Mają przejrzyste ceny (jest zniżka lojalnościowa i odnowienie tanieje z roku na rok), strony/transfer/bazy/skrzynki bez ograniczeń, 5k maili na dobę.
Teraz mają promocję na nowe konta hostingowe: 50% taniej z kodem NVME (kodu polecającego nie podaję, bo daje 20%, a nie można obu kodów wprowadzić).
@Krylan: nazwa
Dzięki za sugestie, sprawdzę
1. Czy przestrzenią można dowolnie dysponować pomiędzy stroną www a mailami? (Np. 95:5 na rzecz maila)
2. Jaki jest limit dobowy wysyłanych wiadomości e-mail?
Ad. 1 - Tak.
Ad. 2 - Od 1000 dziennie w górę. Limit może zostać zwiększony po zweryfikowaniu wysyłanych wiadomości.
Zapoznaj się z ofertą naszego hostingu na -> https://seohost.pl/hosting
Z kodem WYKOP2024 zyskasz 35 % na zakup serwera.
1. U mnie dzielisz przestrzeń jak Ci pasuje.
2. Limit wysyłanych maili jest, ale tylko per godzina (500), aby nie wylądować zaraz na black listach .
3. 150 GB - 319 netto, pierwszy rok, 319 zł netto przedłużenie.
Komentarz usunięty przez autora