Aktywne Wpisy
klubzangli +10
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Graner +22

#allegro i jego paserstwo
#samochodyelektryczne
źródło: image
Pobierz@eSUBA94: Zgłoś na milicję
Nie że bronie typa, bo być może i pochodzi to z kradzieży, ale sebki kradnący rowery mają tyle rozumu że szlifują numery ramy, więc wydaje mi się że ktoś podejmujący się kradzieży takiego czegoś ma trochę pod kopułą. To tak jak z kradzieżą trakcji. Nie robi tego pierwszy lepszy osiedlowy zbieracz złomu.
Jak już kradniesz wtyczkę ze stacji ładowania, to chociaż wymontuj resztkę uciętego przewodu...
@eSUBA94: Jak coś publikujesz, to rób to zgodnie z zasadami pisowni, których uczyłeś się w podstawówce, a jeśli wspominasz o stacji, to precyzuj, o jaką stację chodzi. ¯\(ツ)/¯
Poza tym nikt kabla nie ukradł, tylko wtyczkę/złącze, a ty mówisz o kablu, którego w
@Brylant: ma doświadczenie, rozebrał ładowarkę - tnąc nożycami kabel xd
@TomSz: potwierdzam, byłem tym uniwersytetem
@Issac: jedyny odbiorca to warsztat który potrzebuje tych wtyczek do testowania protokołów jak naprawia auta powypadkowe ale równie dobrze może podjechać lawetą na biedronkę i podpiąć na minute
imho jest jak mówisz, złodziej jest złodziejem bo jest debilem
z fartem
@Qql3l3: złodzieje są tak głupi. Kiedyś z------i mi z samochodu śmierdzącą koszulę i pirackie płyty, a oryginały zostawili. Bardziej niż wkurzenie odczuwałem ciekawość jakimi ścieżkami błądzą ich umysły.