Aktywne Wpisy

rukh +9
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file6042004186199315948
Pobierz
DrN_25 +138
Mireczki pijcie ΕΌe mnΔ
kompot. W koΕcu podjΔ
Εem rΔkawice budowy domu wΕasnymi siΕami. DziaΕka jest, ogrodzenie tymczasowe wΕaΕnie zrobione, wymieniΕem grunt pod pΕytΔ fundamentowa. MoΕΌe nawet stworze tag do relacji i peΕnego sprawozdania z budowy π
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
#budowadomu #budujzwykopem #chwalesie #domparterowy
ΕΊrΓ³dΕo: 1000028035
Pobierz

MOBILIZACJA! π±
JuΕΌ za niecaΕy miesiΔ c w Warszawie odbΔdzie siΔ wielki Marsz Wyzwolenia ZwierzΔ t.
Jest to najwiΔksze wydarzenie prozwierzΔce w Polsce, ktΓ³re w tym roku odbΔdzie siΔ 6 wrzeΕnia.
W zeszΕym roku w Marszu wziΔΕo udziaΕ okoΕo 1000 osΓ³b!
Wydarzenie jest otwarte dla wszystkich, ktΓ³rzy chcΔ zostaΔ weganami.
JuΕΌ 5 raz jadΔ do Warszawy i nie wyobraΕΌam sobie opuΕciΔ ten dzieΕ. Niesamowite emocje i nasze zjednoczenie sprawiajΔ , ΕΌe jest to jeden z najlepszych dni w roku!
Zarezerwuj czas - 6 wrzeΕnia 2025 i przyjedΕΊ do Warszawy, a jeΕli nie moΕΌesz przyjechaΔ, zawsze moΕΌesz promowaΔ wydarzenie! ZgΕoΕ siΔ do organizatorΓ³w marszu, zapewniajΔ plakaty i pokierujΔ CiΔ jak dziaΕaΔ.
#idedlazwierzat
#weganizm
ΕΊrΓ³dΕo: MWZ 2025_instagram
Pobierz@KsiezniczkaDunia: wow to prawie tyle co na coniedzielnej mszy w p-------------h dolnych. Ja tam rozumiem waszΔ ideologiΔ ale po co siΔ obnosiΔ z tym na ulicach to ja nie wiem
Jak to co? ZostanΔ zlikwidowane razem z caΕΔ wyzwolonΔ resztΔ Εwinek, krΓ³wek, kaczek, gΔsi itd.
Albo zdechnΔ z gΕodu.
UwolniΔ baraninΔ!
ΕΊrΓ³dΕo: 2FA49C5D00000578-3376086-image-m-33_1451299666556
PobierzΕΊrΓ³dΕo: 017027_r0_940
Pobierz