Wpis z mikrobloga

Dziś ktoś wrzucił tu rano tego mema - pamiętam jak kiedyś w robocie organizowałam zrzutkę na prezent ślubny dla laski z zespołu i jedna dziewczyna nie oddała mi 40 zł. Więc jak ja spotkałam na korytarzu to powiedziałam "X, nie oddałaś mi chyba jeszcze 40 zł na prezent dla Y" i wiecie, że od tamtego momentu przestała się do mnie odzywać, odpowiadać cześć i w końcu nie oddała tych pieniędzy? XD pierwszy i ostatni raz organizowałam taką zrzutkę.

#heheszki #pracbaza #korposwiat #praca
bulba1605 - Dziś ktoś wrzucił tu rano tego mema - pamiętam jak kiedyś w robocie organ...

źródło: 1000013018

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bulba1605 ja też organizowałem zbiórki i też się to w ten sposób kończyło, może nie że ludzie się na mnie obrażali, ale musiałem pisać do innych że "hehe no chyba zapomniałeś o pieniążkach dla mnie" XD
Uznałem że nigdy więcej żadnego wykładania za kogoś ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@bulba1605: czekaj co? Założyłaś za kogoś pieniądze na prezent? A czy ta osoba o to prosiła? Jeśli nie, no to jest to twoj błąd, zrzutki są dobrowolne, ja nikomu nie daje, nauczyło mnie to, że ja daję ,a jak ja odchodziłem to nic nie dostawalem
  • Odpowiedz
  • 4
@u8t3io3p: no właśnie problem w tym, że prosiła XD zawsze się u mnie w pracach wysyła ankietę albo maila kto chce się złożyć na taki i taki cel po tyle i tyle. Jak nie chciała to przecież mogła nie klikać, że chce ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@bulba1605: zawsze mozna zrobic blika jezeli nie ma gotowki a chce sie dolozyc.

No chyba ze do końca miesiąca nie miala 40zl to po conwtedy uczestniczyla w tej zabawie?;)
  • Odpowiedz