Wpis z mikrobloga

Ale jakby tak wszystkie jednocześnie się odchylały na 15 stopni do tyłu? Może byloby nawet ok xd

prawda taka, że jedyne czego chcą ich klienci (w tym ja), to żeby było jak najtaniej

Tylko, że za rok wprowadzą pół samolotu na stojąco i będzie rzeczywiście za 1/4 ceny. Później stanie się to standardem i przy następnym kryzysie ceny wystrzeli do poziomów aktualnych miejsc siedzących. Game over (i w sumie podobna historia trafiła
  • Odpowiedz
@Logytaze: Jeździłem często 1,5-2h pociągiem z Poznania w rodzime strony i był tak obładowany, że trzeba było stać. Jak mi to sprzedadzą odpowiednio tani to jestem za. Problemem jest to, że później nie będzie już wyboru ;d
  • Odpowiedz
@Logytaze tbh wolałbym stać te półtorej godziny niż siedzieć na tych z-------h krzesłach, które mają obecnie. godzina lotu i d--a do wymiany

@zbieracz_runa_lesnego: gorzej jeśli lot się opóźni i postoisz dodatkowe trzy godzinki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Pozwolę sobie przewidzieć przyszłość jeśli to wprowadzą: bilety stojące będą niewiele tańsze niż obecnie siedzące, za to siedzenie jak człowiek będzie opcją premium za miliony monet.
  • Odpowiedz
@Logytaze Ale nie kumacie że chodzi tylko i wyłącznie o zasięgi i to że się komentuje takie wrzutki? Nikt nie ma takich pomysłów bo to wbrew wszelkim przepisom. „Nie ważne jak mówią, ważne że mówią”
  • Odpowiedz
@jutrobedzieinaczej w sumie może nawet się zgodzę z tym, że ja mam troche w drugą stronę - że dwa razy do roku jeżdżę busem trasy po kilkanaście godzin (jako pasażer) i często standard jest słabiutki, miejsca mało, problem z bagażami - z kolei lot z racji na ilość bagazu w ogóle nie wchodzi w rachubę, po prostu jest tego zbyt dużo.
Chętnie zapłaciłbym trochę więcej za busa w którym dałoby się
  • Odpowiedz