Wpis z mikrobloga

@smutny_kojot: Przecież to oczywiste było, że ta baba zbijała kapitał polityczny na chodliwym temacie. To dalej jest zakłamany polityk. Niech jej tam ten mitoman mick dalej się podlizuje, a ona się z frajerów będzie śmiać. "Ciocia Kasia" śmiech na sali
  • Odpowiedz
@smutny_kojot: i pomnik cioci Kasi upada z hukiem przez KPO które miało zmodernizować naszą kolej i energetykę, a jednym z nielicznych wartościowych projektów okazało się laboratorium ziemniaka XD
  • Odpowiedz
@StdPtr: nie mogło być inaczej w tym nienawistnym roszczeniowym kraju, ktoś może być bohaterem ale za chwilę będzie wrogiem, ta stabilność i racjonalność to siła Polaków, naród dla którego nie warto się starać, xD
  • Odpowiedz
@Hubbabubbastyle: sam popierałem ciocie Kasię jednak wymieniła kilka sensownych inwestycji, a zapomniała wspomnieć że na na 1 sensowną przypada 99 bezsensownych jak jachty dla janusza, lody w pizzerii, czy ekspresy do kawy w solarium. A mimo to przekonywała, że jest super i super robią - jestem aktualnie rozczarowany i mam nadzieję, że ciocia szybko się zreflektuje i dojdzie do uszczelnienia tej dziury i kontroli.
StdPtr - @Hubbabubbastyle: sam popierałem ciocie Kasię jednak wymieniła kilka sensown...

źródło: kasia

Pobierz
  • Odpowiedz
@piotre-gie: halo, halo. ten ekspres to bedzie na rowerze zamontowany. powtarzam. NA ROWERZE!!!! wiec bedzie eko, no i bedzie fundowal powiew luksusu z ekologicznych kubkach.
  • Odpowiedz