Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Lolenson1888 +119
Co się stało z subkulturą kuców-metali takich jak na załączonym obrazku?
Z 15 lat temu u mnie w mieście rodzinnym osoby w glanach, długich włosach i z plecakami typu kostka były widoczną częścią młodzieży i nie tylko, a dzisiaj, nie licząc koncertów rockowych, nie ma szans spotkać kogoś takiego na ulicy gdziekolwiek. Subkultury może i podupadły, ale takich kuców było przecież zbyt wielu, żeby wszyscy wymarli xD
#pytanie #metal
Z 15 lat temu u mnie w mieście rodzinnym osoby w glanach, długich włosach i z plecakami typu kostka były widoczną częścią młodzieży i nie tylko, a dzisiaj, nie licząc koncertów rockowych, nie ma szans spotkać kogoś takiego na ulicy gdziekolwiek. Subkultury może i podupadły, ale takich kuców było przecież zbyt wielu, żeby wszyscy wymarli xD
#pytanie #metal
źródło: 868E3C80-05A6-43E8-BCFD-D7151A3CE3DB
Pobierz

Mój pierwszy rowerowy eurotrip z Suwałk do Świnoujścia przez Litwę, Łotwę, Estonie, Finlandie, Wyspy Alandzkie, Szwecje, Danie i Niemcy. 26 dni w tym 18 dni samej jazdy. Łącznie wyszło niemal 2900 km z dzienną średnią 155 km. Poza Danią cały czas miałem mega dobrą pogodę i wszystko poza pękniętym hakiem przerzutki w Niemczech, który na szczęście udało się wymienić, poszło zgodnie z planem. Obszerna relacja ze zdjęciami i opisami każdego dnia jest na stravie.
#rowerowyrownik #szosa #100km #200km #bikepacking
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20250806_161158
Pobierznocowałeś w śpiworze czy w jakichś hotelach?