Aktywne Wpisy

Zmorka +107
dawek29 +14
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Znajomy kiedyś nauczył się grać na instrumentach i ma teraz swój zespół. Drugi ćwiczył i teraz jeździ ze swoją grupką i robi pokazy podnoszenia ciężarów na różnych imprezach.
@darkprincewwa tak
kolega swoją dziewczynę, a potem żonę poznał dopiero w wieku 28 lat.
@Reretos: Ok wzrosti. Masz twarz oblaną kwasem czy po prostu najpłodniejsze julczyska Cie olewają i na tej zasadzie jesteś incelem?
@Reretos: No problemu samotności to nie rozwiąże, ale przynajmniej czujesz się lepiej sam ze sobą. Właśnie o to chodzi - o zaakceptowanie rzeczywistości i nie pogrążenie się w dołku przez ujrzenie jak ten świat realnie funkcjonuje. Życie masz tylko jedno, więc baw się nim i rób co chcesz.