Aktywne Wpisy

Rainmaker97 +1315
Amerykanizacja rynku pracy jest coraz bardziej zuchwała. Te gnoje z branży kurierskiej wprost już sugerują, że g---o płacą swoim pracownikom, więc aby ci zbytnio nie protestowali to całą odpowiedzialność zrzucają na klienta, a kuriera stawiają w roli żebraka liczącego na jałmużnę w postaci napiwku.
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
#antykapitalizm #januszebiznesu #kurier
źródło: IMG_5963
Pobierz
JaNieGejJaPapiesz +187
ciekawe jaka grupa spoleczna będzie nastepnym wrogiem wykopu

@Tagliacozzo @Zopyross byliście chociaż raz w życiu w katolickiej świątyni?
źródło: 766779_1_m
Pobierz@Romska_Palo_Ul_Laputa: Jak dodają na ciało okultystyczne rzeczy to nie ma co się dziwić.
@Zopyross: czemu akurat ten specyfik, a nie zwykły suplement d3 w kapsułkach?
Ciało jak brudnopis bez ładu i składu dużo mówi o człowieku na pewno to że jest jeszcze niedojrzały i nie przewiduje konsekwencji swoich czynów a poza tym bohomazy brzydko wyglądają. Ja tam mam pewnie to gdzieś niech sobie
@powrut_krula: Ech, niech policzę, tak mniej więcej 2137 razy bardziej wolę modę na tatuaże niż te napompowane wargi. I ta moda wcale się nie skończyła, w każdym razie jak ostatnio z piwnicy wyszedłem na chwilę, to dalej te wargi były wokoło.
@Tagliacozzo: Ja właśnie tego nie pojmuje, czemu te wszystkie Juleczki lecą bezpośrednio na robienie dziarki takiej na zawsze, toksycznym, podskórnym tuszem. Bo jakby nawet przyjąć, że robią to by przyozdobić swoje ciało (co mi się wydaje jedynie przykrywką dla wyrażenia swojego buntu i potrzeby akceptacji) to jak robisz sobie obrazek henną to możesz:
1. Za jednym razem pomalować większy obszar