Wpis z mikrobloga

@youngP: Przy tym mędzeniu o parkowaniu, czy, z przeciwnej strony, wyzywaniem rowerzystów, jeszcze miałem jakieś wątpliwości, że może faktycznie ja w jakiejś bańce żyję, i faktycznie gdzieś tam ludzie parkują jak kretyni, i jest więcej rowerzystów idiotów, ale teraz wiem, że to była taka sama akcja ruskich trolowni, jak teraz z psami. Z d--y wymyślony problem, pompowany do granic możliwości, żeby skłócać społeczeństwo. Jakby człowiek nie mieszkał na co dzień
  • Odpowiedz
@JaNieGejJaPapiesz ciekawe kiedy ktoś wpadnie na to żeby zacząć atakować masowo działkowców
wykopki to klepną zaraz Onet podchwyci i developer będzie naciskał na likwidację (co już robią)

teraz walczą trochę z urzędnikami którzy będą pracowali 4 dni pilotażowo a sami bardzo by chcieli 4 dniowy dzień pracy ale jak ktoś inny ma dostać to nie chcą już jednak
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela: ruscy wykorzystuja co sie da zeby realizowac swoje marzenia o mocarstwie bo wiedza, ze teraz albo nigdy. jak przejebią na ukrainie, to rosja, taka jaka jest w obecnym ksztalcie, przestanie istniec
  • Odpowiedz
@JaNieGejJaPapiesz: popatrzmy w kalendarz:
1) na pierwszy ogień pójdą upalarze, bo zaraz zmiana czasu i wykop będzie zalany hejtem na chłodniejszą porę roku spotęgowaną ciemnością o 16
2) potem wyśmiewanie halloween przez prawaków, podczas gdy sami karmią swoje dzieci wizerunkiem zmasakrowanego Żyda na krzyżu w kościele
3) po Świętach odpalą się antypsiarze ze swoimi tonami dynamitu do eksterminacji kundli
4) 1.01 po konkursie chopinowskim wrócą koneserzy wysokiej kultury w zapierdzianych
  • Odpowiedz
dokladnie. wrzucaja cos ewidentnie zeby wzbudzic emocje i nastawic ludzi przeciwko sobie, a wykopki idą za tym owczym pędem

@youngP: Masz rację, wrzucili do gazet to info o tym ja te psy zabiły kierowcę i nastawiają ludzi przeciwko sobie. Mogli by chociaż sprawę wyciszyć.
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela

@youngP: Przy tym mędzeniu o parkowaniu, czy, z przeciwnej strony, wyzywaniem rowerzystów, jeszcze miałem jakieś wątpliwości, że może faktycznie ja w jakiejś bańce żyję, i faktycznie gdzieś tam ludzie parkują jak kretyni, i jest więcej rowerzystów idiotów, ale teraz wiem, że to była taka sama akcja ruskich trolowni, jak teraz z psami. Z d--y wymyślony problem, pompowany do granic możliwości, żeby skłócać społeczeństwo. Jakby człowiek nie mieszkał na
  • Odpowiedz