Aktywne Wpisy

anoysath +69

forfiterex +43
#krakow #sct #niszczalski
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Ci idioci od SCT z Krakowa naprawdę liczą, że obcokrajowcy przed wjazdem do miasta będą się rejestrować xxxD większego odklejenia niż krakusowskich urzedasow to nie widziałem w życiu
Jeśli Twój pojazd jest zarejestrowany za granicą, nawet jeśli spełnia wszystkie wymagane normy, musisz samodzielnie zgłosić go do systemu SCT. Podczas zgłaszania będziesz musiał przedstawić kopię dowodu rejestracyjnego pojazdu, podać markę, model i rok produkcji

wykopki to klepną zaraz Onet podchwyci i developer będzie naciskał na likwidację (co już robią)
teraz walczą trochę z urzędnikami którzy będą pracowali 4 dni pilotażowo a sami bardzo by chcieli 4 dniowy dzień pracy ale jak ktoś inny ma dostać to nie chcą już jednak
1) na pierwszy ogień pójdą upalarze, bo zaraz zmiana czasu i wykop będzie zalany hejtem na chłodniejszą porę roku spotęgowaną ciemnością o 16
2) potem wyśmiewanie halloween przez prawaków, podczas gdy sami karmią swoje dzieci wizerunkiem zmasakrowanego Żyda na krzyżu w kościele
3) po Świętach odpalą się antypsiarze ze swoimi tonami dynamitu do eksterminacji kundli
4) 1.01 po konkursie chopinowskim wrócą koneserzy wysokiej kultury w zapierdzianych
Prychłem
@youngP: Masz rację, wrzucili do gazet to info o tym ja te psy zabiły kierowcę i nastawiają ludzi przeciwko sobie. Mogli by chociaż sprawę wyciszyć.