Wpis z mikrobloga

Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
jmuhha - Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwyk...

źródło: 1000018819

Pobierz
  • 101
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jmuhha: a po co ci auto za 60k+ na takie dojazdy? Ja jeżdżę po 100-200kmbdziennie 20 letnim autem za 10k i nie narzekam.... na taką odległość jak twoja to rowerem bym sie przejechał
  • Odpowiedz
@jmuhha: to jest taki chwyt marketingowy bo kogo stac to kupi a kogo nie to nie kupi szary czlowiek kupuje auto za 1000 zł bo zarabia 3400 na reke

takimi to jezdza ludzie co maja firmy albo zarabiaja po 10 12 tysi miesiac w miesiac albo zagramanica takimi moze jezdzci w polszy to tak jak mowie kupujesz auto za 1000 max za 2000 ale to juz musi byc w gazie
  • Odpowiedz
@jmuhha: no ja nie mowie ze nie jezdzi ale to tez firmy bioro w leasing albo ktos sobie bierze w leasing albo ktos wzial i za 2 lata bierze inne w saonie no roznie jest rzadko kiedy tkaie drogie samochody kupuja ludzie za gotowke
  • Odpowiedz
@Emeryt_Konto: według mnie auta firmowe powinny mieć naklejki po bokach z logo i nazwa firmy, tak na pół auta co najmniej - skończyłoby to przeświadczenie w ludziach że każdy jeździ drogim autem, tylko nie oni. Dodatkowo utarloby wielu cwaniakom nosa. Rzeczywistych powodów to tylko opinia o firmie bo od razu widać czy auto firmowe, a jak kierowca źle prowadzi to zdjęcie/film do internetu i na policję. Wykrywalność na plus bo
  • Odpowiedz
@Ruotian: no dobrze prawisz xd tak samo jak ludzie jezdza mercedesami czy bmw czy innymi dorgimi a to wszystko w leasingi sa XDDDDDDDDDDD brane auta a ludzi emysla ze ktos ma 500 k na w-------e na samochod to sie mylicie i to bardzo
  • Odpowiedz
A Fiaciki rocznik 2020+ po 20k albo chińczyki z salonu za 100k ale p0lak tylko passerati, beta i cztery pierścienie 50k zawyżone
  • Odpowiedz
@jmuhha: ta meganka jest droga bo jest mało już tych samochodów ogólnie z racji, że przestali produkować i zostały sedany, ogólnie cena z kosmosu - nie warto.
  • Odpowiedz