Aktywne Wpisy

Fiutin +689
Pamięta ktoś jeszcze Discmana? Jak zakolak namieszał HRówie pętem w dupie, że jej kręgosłup pękł? XD
#afera #kiedystobylo #heheszki
#afera #kiedystobylo #heheszki
źródło: temp_file4559455159489570495
Pobierz
Mochizuki +129
źródło: temp_file7376152430947111375
Pobierz

źródło: 1000018819
Pobierz@Ruotian: Wow, nie ma to jak gimnazjalny, personalny atak bo ktoś nie zgadza się z Twoim ułomnym tokiem rozumowania.
@Ruotian: Podobnie jak dom na kredyt nie jest twój póki go nie spłacisz a telefon na raty należy do banku /
@Ruotian: Właśnie rozmawiałem z kimś o tym, że go łapie depra, że w mieście powiatowym jakieś mustangi, porsche itp. A nikt nie wie ile to leasingi xd
nawet specjalnie ustawiłem wpłatę własną w wysokości kosztu auta z posta OPa xD
źródło: temp_file546262131224924508
Pobierz@ATAT-2: Auto ktore firma (zakladam ze
@Ruotian: Śmiało, zacytuj w którym momencie Cię zaatakowałem i rzucałem w twoim kierunku obelgi. I nie - nie zgodzenie się z twoim zdaniem to nie atak.
Chętnie wrócę do dyskusji i napiszę, czemu nie do końca twój pomysł jest dobry ale chciałbym najpierw dowiedzieć się w którym kiedy cię zwyzywałem i atakowałem co bym najpierw mógł przeprosić za swoje zachowanie.
Przejdziemy do merytorycznej dyskusji? Czemu uwazasz ze to nie jest dobry pomysl?
@disinherited: Jak jesteś prywatną osobą bez działalności gospodarczej, to nie opłaca się żadna inna forma zakupu niż za gotówkę. Nie masz 66 tysięcy, to kupujesz starszy 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@Ruotian: Nie chodzi o kwestie wstydu tylko po prostu nie każdy sobie tego by życzył w aucie. Niektórzy biorą je w celach reprezentatywnych, niektórzy wykorzystują do swoich celów (i mogą nie chcieć być kojarzonym z firmą) i po prostu mogą nie chcieć mieć podpisanego auta nazwą firmy.
I mogą to być
@ATAT-2: co ty za głupoty opowiadasz. tym właśnie kredyt się różni od leasingu.
@jmuhha: szczerze to szkoda by mi było auta na takie dojazdy mając jakąkolwiek alternatywę (zbiorkom/rower)
Zeby to lepiej wytlumaczyc uzyje tu przykladu z instagramem, gdzie ludzie oglada zdjecia z wycieczek, drogich hoteli i restauracji. Zakrzywia to obraz rzeczywistosci - obserwujesz tylko jakis %