Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +102
Jak łykend, to #rozdajo wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
Do zdobycia jest ponownie karta podarunkowa o wartości 100 zł, jednak tym razem do wyboru: Decathlon, Zalando, Biedronka, RTV Euro
źródło: Rozdajo JakDorobic
Pobierz
styxu +241

źródło: 1000018819
Pobierz@Ruotian: A auta w leasing / na kredyt wielki napis na boku 'WŁASNOŚC BANKU'?
Nie zapominajmy oznaczyć również telefonów wziętych na raty / służbowych co by przypadkiem ktoś nie pomyślał że Kowalskiego stać na nowego Iphonea
Komentarz usunięty przez autora
@mozis:
źródło: image
Pobierz@Ruotian: a auta prywatne imię i nazwisko właściciela z jego mordą, skończy się że stary pożyczył dziecku furę a ono o--------a
Tak, firma biorac auto w leasing nie bierze srodkow z UE, ale co Ci przeszkadza w tym zebys na aucie firmowym mial nazwe i logo tej
Mam swoją firmę (nie jdg), mam leasing na samochód, ale wcale nie musiałam. Mogłam kupić coś tańszego, ale z próżności wzięłam w leasing - wcale nie taki drogi jak na obecny rynek - samochód (170k zeta). Część kosztów odliczam, ale tylko część. Ponieważ cenę dostałam na tyle dobrą, że
@delli44: Dokładnie. Z tego co widzę, to niektóre wykopki myślą, że jakby mieli możliwość wzięcia samochodu w leasing, to zamiast pierdziawą za 10k to magicznie by jeździli samochodem za 150k.