Wpis z mikrobloga

Nie wiem czy ten akurat przypadek to bait, niemniej problem niestety jest jak najbardziej rzeczywisty. Z pierwszej ręki znam historię kobity która związała się z marokańcem, ten jej zrobił dwójkę dzieci a jak zaczęła się robota przy wychowywaniu to zawinął kapcie i uciekł do jukeja. Na rozprawie rozwodowej w sądzie gadał przez tablet jak kaczafi w sejmie. End of love story.
Nie twierdzę że z polskim patusem byłoby bardzo inaczej, ale śniadzi
  • Odpowiedz
oczywiście p0lacy nie s---------ą od żon z noworodkami unikając alimentów, wcale

@Cadfael: Około 4 razy rzadziej niż w związkach mieszanych. Pozdrawia niszczyciel dobrej zabawy który prowadziła badania w tym zakresie (kobiety NEETujące w wieku 15-29lat , grupa ponad 700 beneficjentek różnych programów pomocowych)
  • Odpowiedz
Pozdrawia niszczyciel dobrej zabawy który prowadziła badania w tym zakresie (kobiety NEETujące w wieku 15-29lat , grupa ponad 700 beneficjentek różnych programów pomocowych)

@Whereswally: zajebiście, dawaj badania. gdzie publikowane? i w--------a grupa badawcza - szlachta nie pracuje xD
  • Odpowiedz
gdzie publikowane?

@Cadfael: W barometrze zawodów, na stronie gusu, ministerstwa oświaty a także do w wglądu w dokumentacji projektów z RPO Łódzkie oraz P.O.W.E.R.

i w--------a grupa badawcza - szlachta nie pracuje xD

2 melony z EFS za każdą grupe 45osobową, succes fee 1.5% dla mnie na czysto bez podatku. Matematykę zostawiam tobie. Dzisiaj ja NETTuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
tfu na p0lke

@Scybulko:
Rozsmieszyła mnie kiedys taka p00lka, która tak samo została zrobiona w dziecko z jakimś czarnym, tez bez slubu. P------------a się nas, że mamy dzieci bez chrztu i nie chodzą na religię, a "obchodzimy" Boże Narodzenie (bo reszta rodziny obchodzi) XDDDDD
Co za j----a obłuda.
  • Odpowiedz