Aktywne Wpisy
P4ncak3 +127
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
hellyea +229

Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
źródło: espace
Pobierzźródło: espace2
Pobierz2.0T czyli prawilnie. Chociaż Diesel w automacie też by fajnie sobie z tym radził.
@Boss86: jaki rocznik?
Chodzilo mi po glowie bo silnik pod lpg, pojemny i dobra blacha ale o ile widzac go z zewnatrz mam tylko lekkie odruchy wymiotne o tyle wsiadajac do srodka bez torby na wymioty musialbym czesto sprzatac
@Zielony34: chyba w tym, żeby właściciela naciągnąć na remont xD to jest pełnoletni francuz, pchanie się w diesla to ostatnia rzecz, która jest potrzebna OPowi do szczęścia
Ps. Mechanizmy od podnoszenia szyb już wymienione? Jeśli nie to radzę się zainteresować, inaczej pewnego dnia po prostu spadną do wewnątrz drzwi, pół biedy jak nie będzie akurat wtedy łał deszcz.