Wpis z mikrobloga

Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
Boss86 - Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: espace

Pobierz
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Boss86: W razie kryzysu, możesz wynająć, jako mikroapartament ( ͡º ͜ʖ͡º)

2.0T czyli prawilnie. Chociaż Diesel w automacie też by fajnie sobie z tym radził.
  • Odpowiedz
@Boss86: napisz cos wiecej, jaki od kogo i za ile.

Chodzilo mi po glowie bo silnik pod lpg, pojemny i dobra blacha ale o ile widzac go z zewnatrz mam tylko lekkie odruchy wymiotne o tyle wsiadajac do srodka bez torby na wymioty musialbym czesto sprzatac
  • Odpowiedz
Diesel fajnie sobie z tym radził

@Zielony34: chyba w tym, żeby właściciela naciągnąć na remont xD to jest pełnoletni francuz, pchanie się w diesla to ostatnia rzecz, która jest potrzebna OPowi do szczęścia
  • Odpowiedz
@Boss86: Dobry samochód, mój kolega się takim r------ł.

Ps. Mechanizmy od podnoszenia szyb już wymienione? Jeśli nie to radzę się zainteresować, inaczej pewnego dnia po prostu spadną do wewnątrz drzwi, pół biedy jak nie będzie akurat wtedy łał deszcz.
  • Odpowiedz
  • 0
@Boss86: Też mi się podobał, ale jak szukałem, to same diesle były, a ja lubię LPG. Wcześniej miałem Grand Scenic 2 i poza mułowatym silnikiem 1.6, to było super auto.
  • Odpowiedz
@Boss86: miałem i dla mnie było to najlepsze auto, niestety okropnie denerwowała.mnie psującą się elektryka i karta jako kluczyk. Kiedyś jeszcze wrócę do takiego bydlaka.
  • Odpowiedz