Wpis z mikrobloga

Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Renault Espace 2.0 T + LPG ( ͡° ͜ʖ ͡°) #motoryzacja
Boss86 - Jedno z moich marzeń spełnione, zawsze chciałem mieć tego bydlaka ( ͡° ͜ʖ ͡°...

źródło: espace

Pobierz
  • 121
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kogut_20: mają, jak nie lejesz ropy z baniek i nie robisz tylko "tras" po 2-5 km to z niczym nie masz problemu. I kupuje się automat, wtedy nie ma żadnej masy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Boss86: ta buda z tyłu przydaje się do wozenia gratów z pracy, dzieciecych wozkow, zakupow dla calej rodziny na miesiac? Jako bezdzietny lambadziarz klepiacy w klawiatury nie ogarniam co tam ludzie wozą, że potrzebują takich okazalych wagonów. Bo nie uwierze, że to wybor z przyczyn estetycznych ;)
  • Odpowiedz
@Boss86: Ćwokowóz, który jeździ 55 w zabudowanym i 65 poza zabudowanym. Jak ja nienawidzę npców w takich gównowozach. Do tego nic nie widać, a jak jeszcze soccernpcmom jedzie za kółkiem to lepiej stanąć na poboczu w p---u i odpocząć.
  • Odpowiedz
@kogut_20 DPFu może nie mieć, EGR można zaślepić bez konsekwencji. Common Rail jest w tych silnikach trwały. Dwumasa to element eksploatacyjny, który w 2.0T też jest i kosztuje z wymianą 3500. Miałem 6 lat Lagunę.
  • Odpowiedz
  • 0
@MercedesBenizPolska Jesteś 3 osobą od której słyszę że w scenicach czy Espace z tym motorem wypala gniazda zaworowe, mam L3 z tym silnikiem i przebieg też nie mały a nic takiego się nie stało
  • Odpowiedz