Aktywne Wpisy

sesa_sebix +33
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +59

@Lolenson1888: jeśli od związku chcesz tego co daje ci hetera, to spoko, twój zysk że znalazłeś lifehacka, dla kobiet też plus, że im czasu nie marnujesz. Ale dlaczego piszesz to na tagu, gdzie trwa festiwal narzekań na dzietność, alimenty i w ogóle tematy następujące po stosunku? Będziesz na garso płodził potomków, żeby miał kto oglądać w przyszłości
@kasiknocheinmal: faceci są różni.
Niektórzy znajdą szona, którego "kupują" (bo inaczej by szans nie mieli, a i sam szon na nic innego nie patrzy), a później zdziwieni po 5 latach, że ona tylko chce kasy. XD
No ale zachowanie kobiet znajdujących spokojnego Mireczka, którego rozgrywają jak chcą, a on we wszystko wierzy, to osobna historia.
@kasiknocheinmal: zapytaj się każdego faceta, którego babsztyl nie pracuje. To się dowiesz, że facet nie wie na co te pieniądze idą, bo on ma zakaz rozmowy o pieniądzach, ale ma je przynosić do domu, bo inaczej nie będzie ruchania. I przede wszystkim ZERO KWESTIONOWANIA!
W ten sposób żyją dziesiątki tysięcy facetów, a może nawet setki.
@WhammerJammer: czyli de facto jak z kumplami czy jakimkolwiek innym człowiekiem, nie idąc gdzieś samemu.
@Kolarzino i są też normalne kobiety, jak i normalni faceci. Oni nie piszą takich postów ;)
@kasiknocheinmal: moze wykopki to feedersi (✌ ゚ ∀ ゚)☞
sam bym poszedl na chinczyka albo kebsa i bym zjadl 4 razy za 100-150zl.
Wszystkie tiktoki i artykuły w prasie "polskojęzycznej" to wszystko kręcenie korbą.