Aktywne Wpisy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
KjatanSveisson +30
#perfumy
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
Mija dziś dokładnie 6 lat od kad zacząłem się poważnie interesować perfumami. W liczbach to będą 802 przewąchane zapachy, 2290 globali, miliony flakonów i drugie tyle dekanatów. Na naszym tagu od praktycznie samego początku, sumiennie spisuje kronikę. Czasem się zastanawiam jaki miałbym samochód gdybym jednak nie wydawał na moją kolekcję, a potem myślę że jednak lubię te hobby mimo tak wielu wkurzających aspektów w postaci projekcji wody z kranu
źródło: 1000002016
Pobierz

Ponad 2 tysiące lat temu wiedzieli, że wygląd jest ważny w tych kwestiach, a dzisiaj mamy udawać że tak nie jest.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6762156/
@pianinka: Ale o czym ty p--------z xD Sprawa Camerona Herrina z 2018, który dostał dożywocie była swego czasu bardzo głośna z kilku powodów, a jednym z nich było powstanie całego ruchu na rzecz jego uwolnienia. Uprzedzając pytanie- w tym ruchu nie było ani jednego faceta xD Chłop dostawał setki listów od zakochanych
@hidden1967: poziom argumentacji wykopków-ułomków 2025 xd na czarną kmiocie
Nie spotkałem się natomiast z sytuacją żeby faceci słali listy do jakiejś morderczyni itd, żeby jej bronili itd.
Natomiast jak już ten drugi co jest na zdjęciu poniżej to już było odrazu wstrętny morderca itd
No tak, bo przecież każdy znał jego głos z jutuba i śledził niusy na wykopie xd
Okej
źródło: temp_file4400582402811899534
PobierzAle my w przeciwieństwie do wan nie kłamiemy niatrakcyjnym kobietom, że "nie liczy się wygląd, a wnętrze" a u was takie osobniczki istnieją i piorą mózgi zwykłym mirkom ¯_(ツ)_/¯
@Mirek224: to nie ma obawy, w ostatnich wyborach na prezydenta w Polsce nie znalazł się ani jeden przystojny kandydat.