Aktywne Wpisy

Soothsayer +201
Z okazji moich urodzin życzę wam wszystkim sukcesów (ale mniejszych niż moje)

nieodgadniona +55
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!

Taki przykład wręcz pokazuje że różowe nie powinny wogole pracować np. w zawodach prawniczych bo przystojny bandzior może liczyć na łagodniejszy wyrok niż przeciętny czy brzydki. Tak samo jak są wybory, to głosy ich idą na najprzystojniejszego kandydata, większości wogóle program ich nie interesuje. Głosują bo przystojny
źródło: temp_file6260886775980763697
PobierzPonad 2 tysiące lat temu wiedzieli, że wygląd jest ważny w tych kwestiach, a dzisiaj mamy udawać że tak nie jest.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC6762156/
@pianinka: Ale o czym ty p--------z xD Sprawa Camerona Herrina z 2018, który dostał dożywocie była swego czasu bardzo głośna z kilku powodów, a jednym z nich było powstanie całego ruchu na rzecz jego uwolnienia. Uprzedzając pytanie- w tym ruchu nie było ani jednego faceta xD Chłop dostawał setki listów od zakochanych
@hidden1967: poziom argumentacji wykopków-ułomków 2025 xd na czarną kmiocie
Nie spotkałem się natomiast z sytuacją żeby faceci słali listy do jakiejś morderczyni itd, żeby jej bronili itd.
Natomiast jak już ten drugi co jest na zdjęciu poniżej to już było odrazu wstrętny morderca itd
No tak, bo przecież każdy znał jego głos z jutuba i śledził niusy na wykopie xd
Okej
źródło: temp_file4400582402811899534
PobierzAle my w przeciwieństwie do wan nie kłamiemy niatrakcyjnym kobietom, że "nie liczy się wygląd, a wnętrze" a u was takie osobniczki istnieją i piorą mózgi zwykłym mirkom ¯_(ツ)_/¯
@Mirek224: to nie ma obawy, w ostatnich wyborach na prezydenta w Polsce nie znalazł się ani jeden przystojny kandydat.