Aktywne Wpisy

powsinogaszszlaja +242
źródło: Znów rok na plus
Pobierz
KanapkaPL +72
Ojej kolejny biedny restaurator musi dokładać do biznesu
I przy okazji robić ideologię z placka z mąki, wody i jakiegoś grzyba co pierdzi.
#pizza #pizzaportal #gotujzwykopem #gastronomia #wroclaw
I przy okazji robić ideologię z placka z mąki, wody i jakiegoś grzyba co pierdzi.
#pizza #pizzaportal #gotujzwykopem #gastronomia #wroclaw
źródło: 1000009710
Pobierz

Taki przykład wręcz pokazuje że różowe nie powinny wogole pracować np. w zawodach prawniczych bo przystojny bandzior może liczyć na łagodniejszy wyrok niż przeciętny czy brzydki. Tak samo jak są wybory, to głosy ich idą na najprzystojniejszego kandydata, większości wogóle program ich nie interesuje. Głosują bo przystojny
źródło: temp_file6260886775980763697
PobierzPowiedzmy, że lubię obrzydzać, życie tym którymi szczerze gardzę.
Jeśli tak jest to lepiej robić coś innego.
Ależ robię zajmuje sie swoimi hobby chodzę na divy i jest wszystko git, jednak na zawsze zapamiętam jak była mojego śp. kumpla go oszukała i zdradziła, a chuop przez nią stracił życie, chociaż to
Mam podobnie, przez parę typiar co wprost mi powiedziało swiniak j----y itd, świński blondyn ble, obrzydliwość itd
I nie zapomne swojego byłego kolegi, który przeszedł załamanie nerwowe przez jedną księżniczkę
Ja też załamanie nerwowe w marcu przeszedłem przez jedną krowę
@WiecznySingielprzed30: mam tylko nadzieję że nie gardzisz wszystkimi kobietami, bo jeśli tak jest to myślę że takie życie musi być koszmarem.
Nie, tylko z jakiejś 99% waszej obecnej populacji ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Dla was może nie, ale dla mężczyzn którzy wielokrotnie sie na was przejechali jak najbardziej tak ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Tak, przejechanie się np. na gadkach że wygląd nie jest najważniejszy
xDD Dlatego ja mam bardzo bladego chłopaka od 5 lat i najbardziej lubię bardzo bladą karnację i rysy typowo europejskie, nie podobają mi się ani czarni ani osoby o bardzo ciemnej
No skoro normalnym jest nazywanie kogoś swiniakiem j-----m lub obrzydliwym przez kilka księżniczek no to okej
Niekoniecznie ciemniejszą bo ja naturalnie mam bardzo jasne włosy, brwi, rzęsy i karnację