Wpis z mikrobloga

#blackpill #przegryw #polka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #kobiety #incel
Taki przykład wręcz pokazuje że różowe nie powinny wogole pracować np. w zawodach prawniczych bo przystojny bandzior może liczyć na łagodniejszy wyrok niż przeciętny czy brzydki. Tak samo jak są wybory, to głosy ich idą na najprzystojniejszego kandydata, większości wogóle program ich nie interesuje. Głosują bo przystojny
Mirek224 - #blackpill #przegryw #polka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #kobiety #i...

źródło: temp_file6260886775980763697

Pobierz
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@I-like-flying-high Po prostu nie rozumiałam czemu poświęcasz tyle energii na pisanie tutaj skoro i tak nie chcesz związku / kobiety

Powiedzmy, że lubię obrzydzać, życie tym którymi szczerze gardzę.

Jeśli tak jest to lepiej robić coś innego.

Ależ robię zajmuje sie swoimi hobby chodzę na divy i jest wszystko git, jednak na zawsze zapamiętam jak była mojego śp. kumpla go oszukała i zdradziła, a chuop przez nią stracił życie, chociaż to
  • Odpowiedz
  • 1
@WiecznySingielprzed30
Mam podobnie, przez parę typiar co wprost mi powiedziało swiniak j----y itd, świński blondyn ble, obrzydliwość itd

I nie zapomne swojego byłego kolegi, który przeszedł załamanie nerwowe przez jedną księżniczkę
  • Odpowiedz
@Mirek224

Jeden woli blondynki a drugi brunetki ale nie wy, wy macie w większości jeden ideal czyli śniady brunet wysoki. A jak blondyn to ciemny. A tak zwanych świńskich blondynów lub rudych to jednostki pojedyncze co najwyżej

xDD Dlatego ja mam bardzo bladego chłopaka od 5 lat i najbardziej lubię bardzo bladą karnację i rysy typowo europejskie, nie podobają mi się ani czarni ani osoby o bardzo ciemnej
  • Odpowiedz