Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 61
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mirek224 No ale w tym przypadku to chyba nie będzie zadziałało, skoro go skazali na 24 lata więzienia.
Jakaś banda debilek, którym się podoba nie jest reprezentowana dla ogółu kobiet. ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mirek224:

Nie spotkałem się natomiast z sytuacją żeby faceci słali listy do jakiejś morderczyni itd, żeby jej bronili itd.

Karla Homolka, Jodi Arias, Casey Anthony, Amanda Knox, Gypsy Rose Blanchard, Brenda Ann Spencer, Debra Jean Lafave - kilka z brzegu przykładów kobiet oskarżonych o morderstwo lub wykorzystywanie dzieci, które dostawały masę listów od adoratorów (ciekawy jest zwłaszcza przypadek Amandy Knox - poziom spermiarstwa jaki towarzyszył jej procesowi wywaliło w kosmos)
  • Odpowiedz
@WiecznySingielprzed30: to jest oczywista nieprawda, wiele razy doświadczyłam kłamstw że strony facetów, prób manipulacji.

W obu plciach są zarówno dobre jak i zle osoby, mam wrażenie że wy patrzycie na kobiety jak na inne stworzenia. Nie sądzę że to pozwoli na zdrowa relacje, zarówno miłosna ale mam też na myśli codzienne interakcje.
  • Odpowiedz
  • 0
@I-like-flying-high
Jeden woli blondynki a drugi brunetki ale nie wy, wy macie w większości jeden ideal czyli śniady brunet wysoki. A jak blondyn to ciemny. A tak zwanych świńskich blondynów lub rudych to jednostki pojedyncze co najwyżej
  • Odpowiedz
@I-like-flying-high na kobiety jak na inne stworzenia

Bo tak właśnie jest dlatego m.i.n cieszę sie, że nie jestem urodziwy to mnie skutecznie ochroni np. przed alimentami i alienacją rodzicielską gdy nagle by coś "jaśnie Pani" sie odwidziało z powodu wrodzonej płciowej niestabliności, emocjonalnej, psychicznej i hormonalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz