Aktywne Wpisy

Historia_Podcast +79
Co sądzicie o najnowszym serialu Netfliksa "Heweliusz"?
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

Jakaś banda debilek, którym się podoba nie jest reprezentowana dla ogółu kobiet. ¯_(ツ)_/¯
Karla Homolka, Jodi Arias, Casey Anthony, Amanda Knox, Gypsy Rose Blanchard, Brenda Ann Spencer, Debra Jean Lafave - kilka z brzegu przykładów kobiet oskarżonych o morderstwo lub wykorzystywanie dzieci, które dostawały masę listów od adoratorów (ciekawy jest zwłaszcza przypadek Amandy Knox - poziom spermiarstwa jaki towarzyszył jej procesowi wywaliło w kosmos)
@soczysty_spust:
źródło: 1000003412
PobierzTak samo gadacie że karnacja i kolor włosów nie mają żadnego znaczenia a w większości lecicie na śniadych brunetów a jak na blondynów to ciemnych.
W obu plciach są zarówno dobre jak i zle osoby, mam wrażenie że wy patrzycie na kobiety jak na inne stworzenia. Nie sądzę że to pozwoli na zdrowa relacje, zarówno miłosna ale mam też na myśli codzienne interakcje.
Jeden woli blondynki a drugi brunetki ale nie wy, wy macie w większości jeden ideal czyli śniady brunet wysoki. A jak blondyn to ciemny. A tak zwanych świńskich blondynów lub rudych to jednostki pojedyncze co najwyżej
Bo tak właśnie jest dlatego m.i.n cieszę sie, że nie jestem urodziwy to mnie skutecznie ochroni np. przed alimentami i alienacją rodzicielską gdy nagle by coś "jaśnie Pani" sie odwidziało z powodu wrodzonej płciowej niestabliności, emocjonalnej, psychicznej i hormonalnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯_(ツ)_/¯
Dokładnie, niech się tam cuck tamtej przejmuje jak pojawi się kolega z Kamerunu do którego będzie chciała jechać.
Zresztą nie będę tłumaczyła i dyskutowała preferencji innych kobiet.
Fakt ale nie widziałem żeby ktoś niskich nie chciał. Za to dla was niski facet nie istnieje
Ponownie, to działa w dwie strony.
Po prostu nie rozumiałam czemu poświęcasz tyle energii na pisanie tutaj skoro i tak nie chcesz związku / kobiety. Jeśli tak jest to lepiej robić coś innego. Dlatego wyczułam że wbrew temu co piszesz jednak cie to gryzie.