Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 187
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 68
@kutmen2 przecież masz swojego kota. Po grzyba Ci jej kot? Poważne aż tak rozpamietywałeś tego drugiego że jedziesz 400km?
Z drugiej strony jeśli kota odzyskasz będzie satysfakcja ale wątpię że ona Ci go odda. Mam kota żeby nie było i całe życie miałem zawsze jeenego. Obecnie wzięty od ludzi bo ponóc się nie dogadywał po śmierci właściciel z ich dorosmymi dziećmi i ich kotem. Osobiście uważam że chcieli się pozbyć kota
TomgTp - @kutmen2 przecież masz swojego kota. Po grzyba Ci jej kot? Poważne aż tak ro...

źródło: temp_file8133102448105984486

Pobierz
  • Odpowiedz
@kutmen2: trzymam kciuki, żebyś wrócił z kotkiem i żeby ten wyzdrowiał.

I rozumiem, sama bym jechała, jeśli okazałoby się, że koteły zostawiłam z człowiekiem, który nie chce / nie może o nie odpowiednio zadbać.
  • Odpowiedz
@kutmen2: ja bym zadzwonił do jakiejś kociej organizacji że trzeba kota ratować. Bo albo zabierzesz od niej tego kota albo będziesz te 800km pokonywał co weekend bo to na jednej wizycie się zapewne nie zakończy.
  • Odpowiedz
@kutmen2: ratuj kotka i już go nie oddawaj, może ona jak niektórzy ludzie z pewną grupą zaburzeń, zaczepiają nawet po latach od rozstania bo chcą podkarmić się twoimi negatywnymi emocjami, utnij gadke do minimum
  • Odpowiedz