Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 187
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herbacin: dzień dobry p0laku, ty to byś zwierzaka do obory i na pniak brał, co nie? XD OP mówi, że chce kota zabrać od laski i tyle. To że nie chce żeby zwierzę do którego jest przywiązany se dedło to normalna empatyczna sprawa btw
  • Odpowiedz
wykopki są głupie jak but odc. 2137
jak lubił tego kota, to lepiej, że jedzie go odebrać nawet 400km niż by miał wysłać blika. dużo bardziej p------e wydaje mi się rozdzielanie kotów at first place
  • Odpowiedz
@kutmen2 xD Pewnie to dla was kociecko co? XD alimenty na sierściucha też płaciłeś?

@Herbacin nie ma się co śmiać. Miałem kiedyś znajomego, którego zostawiła panna (dla kolegi z pracy), wzięła kota, a on pokrywał połowę kosztów jego utrzymania. W tym kupował karmę i żwirek ( ͡° ͜ʖ ͡°). Nie był jakimś turbo kociarzem (potem nie miał kota). Był turbo beciakiem.
  • Odpowiedz
400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę

@kutmen2: POWIEDZ ZE JESTES CUCKOLDEM NIE MOWIAC TEGO WPROST
  • Odpowiedz
@kutmen2 kiedy kocicielstwo wejdzie za mocno XD Alimenty też na niego płacisz? Ludzie kochani

Poza tym nie mogłeś jej pożyczyć po prostu na tego weta? To i tak byłoby frajerstwo, ale mniejsze. Eh znowu złapałem zarzutkie
  • Odpowiedz