Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Prostytutki też zarabiają ogromne pieniądze, a jednak nikt ich nie szanuje. Ten gość musi żreć mnóstwo kebabów (zapewne kiedyś się się odbije na zdrowiu), poza tym musi pokazywać mordę na yt a większość ludzi jednak by tego nie chciała. Zawsze jest coś za coś. Poza tym pół Polski ma go za geja bo ciągle z kolegą go widać. Chciałbyś anonku, żeby pół Polski miało cię za geja?( ͡º ͜
  • Odpowiedz
  • 289
@giga_jablecznik: Ja mam zawsze jakiś taki ukryty żal, że moi rodzice nie wspierali mnie w niczym konkretnym. Znaczy ich wsparcie ograniczało się do "możesz wszystko", "rób cokolwiek chcesz, jak nic nie chcesz to nic nie rób" przez co ani nie miałam steru ani okrętu. Nigdy nie sprawdzali mi lekcji, nie robili ze mną zadań, na wywiadówkach byli kilka razy, ale jak Pani powiedziała, że nie robię problemów to przestali chodzić.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: książulo pomijając epizod jako kolorowyvlog przed nagrywaniem jedzenia prowadził osiedlowy warzywniak gdzie też ledwo to szło i postanowił się wyrwać xd
  • Odpowiedz
Ja mam zawsze jakiś taki ukryty żal, że moi rodzice nie wspierali mnie w niczym konkretnym. Znaczy ich wsparcie ograniczało się do "możesz wszystko", "rób cokolwiek chcesz, jak nic nie chcesz to nic nie rób" przez co ani nie miałam steru ani okrętu. Nigdy nie sprawdzali mi lekcji, nie robili ze mną zadań, na wywiadówkach byli kilka razy, ale jak Pani powiedziała, że nie robię problemów to przestali chodzić. Jak w liceum
  • Odpowiedz
Bardziej przeraża to, że oglądające go i innych jutuberów dzieciaki uważają to za pracę przyszłości.
Każdy sobie ogląda co lubi, ale trzeba umieć to rozgraniczyć. Wstrzelił się i niech sobie zarabia póki się nie przejadł, musi wykorzystać chwilę.
Ja wolę mieć normalne życie.
  • Odpowiedz
@Nadia_ zdecydowanie, dziecku trzeba pokazać początek drogi, nie tylko w wyborze edukacji, ale też znalezieniu zainteresowań. Ja sama wybrałam ścieżkę edukacji i zawodu, na szczęście wyszło to finalnie dobrze, ale to tylko zasługa szczęścia No i moja. A zainteresowania sama w sobie odkryłam dopiero grubo po 20. I dopiero od niedawna czerpię z życia przez to
  • Odpowiedz
  • 56
@mirko_anonim by zostać znanym influencerem od zera to trzeba mieć po prostu szczęście i trafić na odpowiednie zapotrzebowanie contentu. Ksiazulo miał takie szczęście i dobrze, gratuluję mu.
Są tysiące innych nagrywających, którzy sprzedają swoją prywatność i ostatecznie nic z tego nie mają bo nie mogą się wybić.
  • Odpowiedz