Aktywne Wpisy

tjbb +185
#afera #kosmetyki #allegro #oszukujo #podrobki #zdrowie #uroda
Na Allegro kwitnie handel podróbkami dermokosmetyków, m.in La Roche Posay. W tubkach zamiast balsamu rekomendowanego przez dermatologów – tania chińska chemia. Allegro i La Roche Posay odwracają wzrok, a ludzie smarują tym twarz licząc na poprawę swojej sytuacji po wizycie u dermatologów, a w zamian dostają wysypki.
Kupiłem krem La Roche Posay Cicaplast
Na Allegro kwitnie handel podróbkami dermokosmetyków, m.in La Roche Posay. W tubkach zamiast balsamu rekomendowanego przez dermatologów – tania chińska chemia. Allegro i La Roche Posay odwracają wzrok, a ludzie smarują tym twarz licząc na poprawę swojej sytuacji po wizycie u dermatologów, a w zamian dostają wysypki.
Kupiłem krem La Roche Posay Cicaplast
źródło: podrobka1
Pobierz
Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz

Po akcji z @bolesboles zdecydowałem sie zrobic konto i zrobic na opak Maćkowi od Arkadikussa
Screeny z grami których nie skończył a które śmie nazywać recenzjami, w końcu w takim Kingdom Come Deliverance 2 ukończył pół gry i śmie gadać że ma do niej więcej do powiedzenia i szybciej wysnuwa wnioski niż NrGeek po 200h ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pytanie ile recenzji zrobił po ograniu ułamka gry? w jednej recce jest 1/5 z aktów ogranych i recenzja na kanał wrzucona
Źródło screenów z filmu który dzięki @bolesboles bardzo chetnie obejrzałem i uznałem że nawet reklamowanie scam-gierek mobilnych to przy tym c--j
Nie zdziwiłbym sie gdyby robił plagiat recek jeśli steam i playstation pokazywało że przechodził w 50% a na filmach są sceny z end gameu, lub świadomie okłamywał swoją społeczność i wprowadzał w bład ludzi co przyszli obejrzec jego recki trzeba to zwerfikować Mirki
Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: Bez tytułu
PobierzI sie nawet z tym nie kryje bo egotop nie pozwolił mu na to i teraz mając przynajmniej 8 gier ktore ludzie odkryli że nie skończył on rzuci zabawki na środek pokoju i mówi że ma tak być i jest lepszy od innych
@Arkagdynius: Ej, ale co by mu szkodziło, gdyby paru gości mogło sobie zajrzeć w jego trofea na PSN? Przecież tam nie ma żadnych danych wrażliwych. Skoro to ukrył, to musiał mieć coś do ukrycia
@Huptys: Równie dobrze można powiedzieć, że ktoś zrobił rzetelną recenzję całego menu w jakiejś restauracji bo zjadał 2 dnia z czego jedno to było przystawka i poczuł zapach jakiegoś innego przy sąsiednim stoliku albo, że ktoś zrobił rzetelną recenzję jazdy jakimś samochodem bo
I widać tu konto bo on sam robił
Oni tam żałują że nikomu do głowy nie wpadło by Elden Ringa poscreenować bo opowiadał mi
źródło: Bez tytułu
Pobierzźródło: Gsivz-4WQAAeqY8
PobierzŁatwo będzie to wysyłać jego jakimś przeciwnikom jak sie do kogoś przyczepi
Dla kontekstu
źródło: Zrzut ekranu 2025-07-24 205359
Pobierz