Wpis z mikrobloga

#arkadikuss #kiszak #bekazludologuff #nrgeek #youtube
Po akcji z @bolesboles zdecydowałem sie zrobic konto i zrobic na opak Maćkowi od Arkadikussa
Screeny z grami których nie skończył a które śmie nazywać recenzjami, w końcu w takim Kingdom Come Deliverance 2 ukończył pół gry i śmie gadać że ma do niej więcej do powiedzenia i szybciej wysnuwa wnioski niż NrGeek po 200h ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pytanie ile recenzji zrobił po ograniu ułamka gry? w jednej recce jest 1/5 z aktów ogranych i recenzja na kanał wrzucona
Źródło screenów z filmu który dzięki @bolesboles bardzo chetnie obejrzałem i uznałem że nawet reklamowanie scam-gierek mobilnych to przy tym c--j
Nie zdziwiłbym sie gdyby robił plagiat recek jeśli steam i playstation pokazywało że przechodził w 50% a na filmach są sceny z end gameu, lub świadomie okłamywał swoją społeczność i wprowadzał w bład ludzi co przyszli obejrzec jego recki trzeba to zwerfikować Mirki
Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Arkagdynius - #arkadikuss #kiszak #bekazludologuff #nrgeek #youtube
Po akcji z @boles...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
Arkagdynius - #arkadikuss #kiszak #bekazludologuff #nrgeek #youtube
Po akcji z @boles...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@WujekDoggi:

On jest p--------y?

I sie nawet z tym nie kryje bo egotop nie pozwolił mu na to i teraz mając przynajmniej 8 gier ktore ludzie odkryli że nie skończył on rzuci zabawki na środek pokoju i mówi że ma tak być i jest lepszy od innych
  • Odpowiedz
A tu jeszcze jeden screen do zestawu jak sra na to że może p-------ć o gierce i że ukryl osiągnięcia BO GO STALKUJEMY i tylko gada jak to lepszy od NrGeeka jest bo pół gry przeszedł

@Arkagdynius: Ej, ale co by mu szkodziło, gdyby paru gości mogło sobie zajrzeć w jego trofea na PSN? Przecież tam nie ma żadnych danych wrażliwych. Skoro to ukrył, to musiał mieć coś do ukrycia
  • Odpowiedz
Jego główną linią argumentacji, którą teraz stosuje na swoim discordzie jest to, że on robi rzetelne recenzje nawet bez przechodzenia ich, więc to świadczy o jego zajebistości

@Huptys: Równie dobrze można powiedzieć, że ktoś zrobił rzetelną recenzję całego menu w jakiejś restauracji bo zjadał 2 dnia z czego jedno to było przystawka i poczuł zapach jakiegoś innego przy sąsiednim stoliku albo, że ktoś zrobił rzetelną recenzję jazdy jakimś samochodem bo
  • Odpowiedz
ogólnie uważam, ze przejście fabuły nie jest wymagane by zrecenzować rzetelnie grę, myślę, że ~75% długości gry wystarczy. Wyjątkiem niech będzie 75% zawartości gry jeśli oferuje ona spory endgame/dużo smaczków, czy całkowicie pomijalne długie wątki/duże lokacje. I taką grą jest Clair Obscur, tutaj przejście fabuły to jakieś 50%, jeśli liźniesz więcej kątów po drodze to odkryjesz 75% zawartości gry max, a najlepsze smaczki lore/fabularne masz praktycznie w endgame po skończeniu głównego wątku
  • Odpowiedz
  • 2
skontaktowałem się z ziomkiem od filmu by jeszcze te screeny od Death Stranding dał. 1 w dwóch wersjach ogrywana i skończona dwa razy na drugim akcie i dwójka tak samo a ten porównuje obie co by nie mówić całkiem długie gry i mówi że jedna lepsza od drugiej
I widać tu konto bo on sam robił
Oni tam żałują że nikomu do głowy nie wpadło by Elden Ringa poscreenować bo opowiadał mi
Arkagdynius - skontaktowałem się z ziomkiem od filmu by jeszcze te screeny od Death S...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: co ma k---a steam do stalkowania, rozumiem jakby pozanurzal inne aktywności internetowe nacechowane względami personalnymi żeby żaden huptys sie do tego nie dokopał no ale przecież na steamie nie w sposób znaleźć np danych osobowych, no chyba że podał w opisie profilu swój adres zamieszkania no ale w innym przypadku totalnie mi się nie skleja te wytłumaczenie
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: Wszyscy ludolodzy bez szkoły są siebie warci. Przebiegną grę najkrótszą drogą, często nawet nie dotrą do mety, nie mówiąc o sidecontencie, alternatywnych ścieżkach, innych stylach rozgrywki itp.. Nie rozumieją podstawowych mechanik rozgrywki. Nie stosują narzędzi gameplay'u, a potem p------ą kocopoły i mądrzą się w swoich "recenzjach", że np. "walka ssie, bo tłuczesz worki HP" (po polsku - "nie umiem robić dobrego damage") albo "c-----a progresja ekwipunku" (po polsku -
  • Odpowiedz
  • 1
@xXxV4r3l5ExXx: ludzie stalkowali mu osiągnięcia przy grach których nie skończył to mu pewnie ciśnienie skoczyło i w bańce musiał to jakoś obśmiać tym bardziej że tam ten kajzer pisał że już inne gry mieli na oku
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: Trzeba by było to jakoś fajnie zmontować z wypowiedziami z recenzji w miarę zwięźle i wrzucać regularnie. I ciskać o pokazanie trofeów z PSN, bo pewnie już tego nigdy nie zrobi XD
  • Odpowiedz
  • 0
Swoją drogą jak już było śledztwo nad innymi grami których nie ukończył to warto przetrzepać antyludologiczne discordy. może inni mają coś gdzieś jeszcze pochowane
  • Odpowiedz
  • 1
@WujekDoggi: Menelobijca swego czasu cisnął o to by recenzenci trofki pokazywali to może by go tak na Arkadikussa troche nakłonić choć z drugiej strony to koledzy i wątpie by go weryfikował
  • Odpowiedz
  • 2
@WujekDoggi: tyle dobrego że jest tak głupim egotopem że się bezpośrednip przyznal że to robi i jeszcze jest z tego dumny i ma sie za lepszego od innych
Łatwo będzie to wysyłać jego jakimś przeciwnikom jak sie do kogoś przyczepi
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: xD - przecież nawet nie zauważył, ze są różne zakończenia i decyzje podejmowane podczas gry mają wpływ nie tylko na dalszą fabułę, ale i na zakończenie.
  • Odpowiedz
  • 1
Jak sie z ziomkiem od filmu kontaktowałem to oni największą bekę mieli jak im dali screeny że Arkadikuss perfidnie w oczy kłamał swojej bańce z discorda, częśc widziala sprzeczną odpowiedź i miała laga mózgu po czym sie pytali arka czy było tak jak na dokładnie tym filmie mówił jak on rozumie recenzje i on powiedział że nie, wiec wsiedli na tego kajzera co wszedł z nimi dialog z powrotem xd
Dla kontekstu
Arkagdynius - Jak sie z ziomkiem od filmu kontaktowałem to oni największą bekę mieli ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-07-24 205359

Pobierz
Arkagdynius - Jak sie z ziomkiem od filmu kontaktowałem to oni największą bekę mieli ...
  • Odpowiedz