Wpis z mikrobloga

#arkadikuss #kiszak #bekazludologuff #nrgeek #youtube
Po akcji z @bolesboles zdecydowałem sie zrobic konto i zrobic na opak Maćkowi od Arkadikussa
Screeny z grami których nie skończył a które śmie nazywać recenzjami, w końcu w takim Kingdom Come Deliverance 2 ukończył pół gry i śmie gadać że ma do niej więcej do powiedzenia i szybciej wysnuwa wnioski niż NrGeek po 200h ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pytanie ile recenzji zrobił po ograniu ułamka gry? w jednej recce jest 1/5 z aktów ogranych i recenzja na kanał wrzucona
Źródło screenów z filmu który dzięki @bolesboles bardzo chetnie obejrzałem i uznałem że nawet reklamowanie scam-gierek mobilnych to przy tym c--j
Nie zdziwiłbym sie gdyby robił plagiat recek jeśli steam i playstation pokazywało że przechodził w 50% a na filmach są sceny z end gameu, lub świadomie okłamywał swoją społeczność i wprowadzał w bład ludzi co przyszli obejrzec jego recki trzeba to zwerfikować Mirki
Pozdrawiam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Arkagdynius - #arkadikuss #kiszak #bekazludologuff #nrgeek #youtube
Po akcji z @boles...

źródło: Bez tytułu

Pobierz
Arkagdynius - #arkadikuss #kiszak #bekazludologuff #nrgeek #youtube
Po akcji z @boles...
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Ogólnie ciekawe ile gier jest nieskończonych a podpisanych jako recenzje
Nie dowiemy sie niestety jednak chyba tak szybko bo konta pochował na Steam i Pleystation
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: Z tego co widziałem screena to arecek coś tam się śmiał że nie musi dochodzić do końca gry żeby zrobić recenzje (lol), a okazuje się że nie przechodził nawet do połowy, tak?
  • Odpowiedz
  • 5
@WujekDoggi: tak ziomek z filmu obserwował jego poczynania jakoś od momentu reklamy hero wars i na discordzie pozbierali
Mad Max około 20% ukończenia i recenzja
Kingdom Come 2 około 50% ukończenia i recenzja
Clair Obscur około 35% ukończenia i recenzja
Dying Light 2 około 50% ukończenia i recenzja
Prince of persia tu około 85% akurat ale i tak fabuły
  • Odpowiedz
@WujekDoggi: Jego główną linią argumentacji, którą teraz stosuje na swoim discordzie jest to, że on robi rzetelne recenzje nawet bez przechodzenia ich, więc to świadczy o jego zajebistości
  • Odpowiedz
  • 2
@Huptys: jego bańka mu przyklaskuje ale co jakby te fakty dalej rozesłać? np do Łowców Gier z którymi jest skonfliktowany? Nagrzaliby filmik i by wyszedł na osła i kompletnego egotopa, jeszcze dając screeny że nie przechodząc gry jest lepszy od NrGeeka
  • Odpowiedz
  • 1
@WujekDoggi: a swoją drogą na discordzie sie przyznał że tak robi i on szybciej wysuwa wnioski wiec i nigdzie nie mówił by zrobić recenzje należy skończyć gre (pomimo że mówil i jest to na innych filmach) więc jego egotopstwo jeszcze bardziej go w-----o pod tym względem xd
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: ogólnie uważam, ze przejście fabuły nie jest wymagane by zrecenzować rzetelnie grę, myślę, że ~75% długości gry wystarczy. Wyjątkiem niech będzie 75% zawartości gry jeśli oferuje ona spory endgame/dużo smaczków, czy całkowicie pomijalne długie wątki/duże lokacje. I taką grą jest Clair Obscur, tutaj przejście fabuły to jakieś 50%, jeśli liźniesz więcej kątów po drodze to odkryjesz 75% zawartości gry max, a najlepsze smaczki lore/fabularne masz praktycznie w endgame po
  • Odpowiedz
  • 3
@Viscop: szkoda że w filmie nie wychwycili mu wszystkich trofek tylko ostatnią grupa researchowa ziomkowi wysłała bo nie zdziwiłbym sie jak by po pierwszym bossie poległ

A tu jeszcze jeden screen do zestawu jak sra na to że może p-------ć o gierce i że ukryl osiągnięcia BO GO STALKUJEMY i tylko gada jak to lepszy od NrGeeka jest bo pół gry przeszedł
Arkagdynius - @Viscop: szkoda że w filmie nie wychwycili mu wszystkich trofek tylko o...

źródło: Zrzut ekranu 2025-07-24 201832

Pobierz
  • Odpowiedz
@Arkagdynius: Jak można zrecenzować fabularną grę jak KCD 2 nie kończąc jej? Domyśla się co jest w drugiej połowie gry i na tej podstawie ocenia fabułę, postacie, dialogi, wątki, itd.? On jest p--------y?
  • Odpowiedz