Aktywne Wpisy

sztywny_misza +91
encart30 +63
To uczucie gdy wchodzisz rano do osiedlowego spożywczaka i spotykasz w kolejce 4 facetów (30-55lat) i jedynie ty przyszedłeś kupić bułki.( ͡° ʖ̯ ͡°) Dwa piwa, 'coś do pączka', 3 piwa i 100ml smakowej , 100ml i energetyk. I nie była to jedna brygada, która zapakowała się razem
#alkoholizm
#alkoholizm

Jest mi smutno. Z powodu moich rodziców. Przez 7 lat byłem z dziewczyną z mojej miejscowości (małe, 30-tysięczne miasto). Planowaliśmy ślub. Ona mnie zdradziła, oszukiwała, odkryłem to i skonfrontowałem z nią, z dnia na dzień mnie zostawiła. Przez rok dochodziłem do siebie, że życie mi się ułożyło. Dostałem stabilną pracę w urzędzie centralnym mającym przedstawicielstwo w naszej miejscowości (jak na tą okolicę to kokosy: średnia krajowa), po dziadkach z obu stron dostałem 2 domy - niewiele warte, ale po sprzedaży starczyło na kawalerkę w centrum mojej miejscowości, obok miejsca pracy. Zacząłem tinderować z dziewczynami z oddalonego o 30 km miasta wojewódzkiego i mieć jakieś sukcesy.
I nagle dowiedziałem się, że moja eks została źle potraktowana przez faceta, dla którego mnie zostawiła. Zaszła w ciążę, poroniła, a on ją od razu wtedy zostawił i powiedział coś w rodzaju "nie chcę mieć dzieci z wadliwą babą". Miejscowość mała, wszyscy się znają, więc szybko do mnie dotarło. I teraz powód mojego smutku i rozgoryczenia: rodzice podczas niedzielnego obiadu powiedzieli mi no wcześniej się wam nie ułożyła, ale Gabrysia to dobra dziewczyna, została okropnie potraktowana, zadzwoń do niej, może DA CI JESZCZE JEDNĄ SZANSĘ. Czujecie to? Ona mnie zdradziła i zostawiła, inny potraktował ją źle, a to ja mam prosić o szansę.
Kocham rodziców, szanuję ich, ale mają taką mentalność i nic z tym nie zrobię. Pokiwałem głową, zmieniłem temat, ale ból pozostał. Tym bardziej, że ciągle wracają do tego tematu i nieświadomie jątrzą. Nie proszę o rady, tylko chciałem się wygadać. Źle mi z tym, że ludzie którzy mnie kochają i których ja kocham mają takie podejście do swojego syna.
#zwiazki #vejt #rodzice
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: image
Pobierz@mirko_anonim: no zadzwoń przecież :)
A potem znajdź inną dziewczyne i powiedz że ci się odmieniło xd
jak temat nie ucichnie
Olej ją miej honor jakiś
źródło: 4567d5750e9f20a44d19ce91b235877771c03ac70d79acac61d5e39be8c85f40
Pobierz@mirko_anonim: @mkarweta: Od miesięcy typ używa anonima i tagu #vejt aby pisać takie gówna, masz ty rozum i godność człowieka aby to akceptować? Jeszcze wyjaśnię dla pewności vejt=bait=bejt jak niektórzy po polsku piszą
@mirko_anonim: a to w tym wpisie nie chodzi o to?