Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +48
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

okoboji +31
witam, dzień dobry.
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
Czy w ten piękny, chłodny dzień Henio włączył już ogrzewanie w jednej ze swoich nieruchomości pod wynajem?
Czy może zapomniał bo się musiał uczyć do kartkówki z przyrody?
#nieruchomosci #deweloperka #patologiazewsi #patologiazmiasta
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-3 o 00.28.16
Pobierz

Ale to jest smutne, że faceci po tych różnych sytuacjach, które przeszli sami lub ich znajomi tak bardzo nie ufają płci przeciwnej. Smutne ale też uzasadnione, często kobity potrafią bardziej zniszczyć faceta niż na odwrót.
Btw napisałem tam że trzeba szukać pewności w drugiej osobie, nie patrząc tylko na odczucia wizualne
źródło: IMG_3958
PobierzKiedyś jak niewiasta zdradziła, to nie wychodziła z tego cało, co dawało poduszkę bezpieczeństwa, że niewiasta tego robić nie będzie.
Dzisiaj ślub to tylko MNOŻNIK niebezpieczeństwa, które już jest ekstremalne, bo wszelkie bezpieczniki i odpowiedzialność z kobiet zostały całkowicie zdjęte.
I to jest normalne.
Dlatego związki buduje się na zaufaniu.
I wchodząc w związek szukasz tego co świadczy że tej osobie możesz zaufać i tego co świadczy o tym, że zaufać nie możesz. Ale zawsze jest ryzyko.
Ja to raczej nie rozumiem, dlaczego mieliby ufać z założenia, biorąc pod uwagę statystyki i dowody anegdotyczne. Większości mężczyzn zwyczajnie nie opłacają się dziś stałe, formalne związki, bo albo są na nie za dobrzy, albo za słabi — i to kobiety tak to ułożyły.
Jeśli zestawisz to z faktem,
Komentarz usunięty przez moderatora
@kupkesobieciagne: i w dniu slubu byla DZIEWICA czyli miales 2 pewnosci
1. Nie spijasz spermy po innym facecie
2. Dzieci sa TWOJE a nie jakiegos lokalnego przystojniaka