Aktywne Wpisy

MonazoPL +118
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
vieniasn +105
lodówki z wifi no ludzie kochani czego korpo nie wymyśli byle sojaków naciągnąć

Byłem obejrzec pare modeli I trafiłem na pralko-suszarkę Whirpool w cenie 1700 zl.
Nigdy nie miałem pralko suszarki. Zawsze zwykła pralka. Jest jakis powód dlaczego miałbym kupić tylko pralkę zamiast pralko-suszarki? W sensie mam się spodziewać jakiś negatywnych skutków że kupię pralko-suszarkę zamiast pralki?
Jak nie to to mam na oku pralkę Candy za 1300 zl ż jakimiś funcjami odświeżania parą, automatyczny dobieranie wody wg kilogramow lub Electrolux za 1450 zl.
#pytaniedoeksperta #pralka #agd #mieszkanie
xD
Nie mówię, żeby tam wrzucać kaszmirowe swetry czy wełniane szale, ale ogromna większość ubrań się do suszarki
@PanKapibara: Co znaczy od wspolczesnych? Bo nie zamierzam kupowac pralki z pompą ciepla za 3500 zl.
Ma czujnik wilgotności.
@Ruotian: To wiem i mi akurat nie przeszkadza, bo teraz muszę wyciągnąć całe pranie żeby je rozwiesić :)
Zamówiłem jeszcze cześć do starej pralki bo z sztuczna inteligencja pomierzyłem miernikiem co się dalo, i jak nowa cześć nie pomoże to odsyłam i do sklepu po cała nową, bo fachowca nawet nie opłaca się wzywać skoro chca 50 zl za przyjazd i 100 za
@Winogrona8Oliwki: a suszarki bez pompy ciepła nie mają sensu.
Dobra dzieki Wam za odpowiedzi. Podjąłem decyzję że kupię zwykła pralkę, bo to mi jest najbardziej potrzebne, a suszarkę... moze dokupię kiedys.
@Winogrona8Oliwki bardzo dobra decyzja
@galonim: Większość ludzi nie ma miejsca aby postawić suszarkę na pralce...
@r5678: Potwierdzam. Na pralką mam polki. Moglbym kombinowac co z tymi polkami i gdzie jest przenies w lazience 2 na 1.5m ze zlewem, wanną, lustrem, koszem na pranie, kaloryferem i szunarami do wieszania prania (ubikacja osobno uff).
@r5678: Dokladnie u mnie tez. Stawianie na tym suszarki pozbawia mnie jakiegokolwiek blatu w lazience.
Gdybym chcial suszarke, musze przenies polke smiesznie wysoko lub kupic jakas bardzo podluznaa i waską. Teoretycznie mozliwe, ale zaczyna byc nasrane.
@PoteznaBorowka: kto pierze w nocy? ( ͡° ʖ̯ ͡°)