Wpis z mikrobloga

Zepsuła mi się pralka.
Byłem obejrzec pare modeli I trafiłem na pralko-suszarkę Whirpool w cenie 1700 zl.

Nigdy nie miałem pralko suszarki. Zawsze zwykła pralka. Jest jakis powód dlaczego miałbym kupić tylko pralkę zamiast pralko-suszarki? W sensie mam się spodziewać jakiś negatywnych skutków że kupię pralko-suszarkę zamiast pralki?
Jak nie to to mam na oku pralkę Candy za 1300 zl ż jakimiś funcjami odświeżania parą, automatyczny dobieranie wody wg kilogramow lub Electrolux za 1450 zl.

#pytaniedoeksperta #pralka #agd #mieszkanie
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Winogrona8Oliwki ja mam taką kupioną za dwa koła - zajebista sprawa. Zaczyna czwarty rok, prane praktycznie codziennie. Suszarka zmniejsza większość ciuchów - bo większość nie nadaje się do suszenia :) (patrz metka), reszta zajebiście. Fajnie też podsuszyć pół godzinki przed rozwieszeniem. Działa wszystko git, nagrzewa się w pomieszczeniu, co w zimie może być atutem. Ja polecam, zero problemów.
  • Odpowiedz
@Winogrona8Oliwki: suszarkę można postawić na pralce, a łącznik może być blatem wysuwamym i można sobie coś wtedy na nim postawić. Tylko ważną rzeczą jest to, że pralki są zwykle płytsze, więc suszarka może być zbyt głęboka żeby ją później na tej pralce postawić.
  • Odpowiedz