Wpis z mikrobloga

https://x.com/mikolajczykm/status/1947588423830696246?t=C9hWweBaI0I5m1LFqDQ7Hg&s=19

Powiem tak: oczyszcie paszyk ma dobre chęci i jesteśmy tego pewni, niestety następuje rozbieżność jesli idzie o beneficjentow tych chęci, bo raczej to nie ludzie chcacy kupic mieszkania ;)

A druga sprawa, nawet ważniejsza: czyli wojna. Zachwalane przez was KO i was zbawca od pisowskiej zarazy - nadal ma swoje doskonały pomysły na mieszkania - czyli kredyt 0%, pchany rękami PSL.

I co, zadowoleni jesteście ze swojego wyboru? :)))

PS - tylko mi tu nie wyjeżdżajcie na zasadzie "a co miałem na X głosować, tego wariata/faszyste/komuniste/wegana/prawka/lewaka" - mnie naprawde to nie interesuje. Głosowaliście na KO - to sie tłumaczycie ZA NICH, oczywiście możecie napisać ze was zawidli i oszukali (chociaż w programie mieli kredyt 0% wiec nie wiem gdzie oszustwo) i głosowaliście, ale juz wiecej nie będziecie.

Bo błądzić jest rzeczą ludzka, ale błądzić przez 20 lat na wyborach to chyba lekka przesada...

#nieruchomosci #polityka
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Tagliacozzo tak, bo PSL to partia niezależna... no w sumie to jest niezależna- nic od niej nie zależy. Jak podniesienie wieku emerytlanego formalnie zaproponowane przez nich....
  • Odpowiedz