Aktywne Wpisy

denazyfikacja +678
29 lipca udostępniam w wykopalisku link do rolki na Instagramie, gdzie młoda dziewczyna chwali się ilością swoich partnerów seksualnych. Znalezisko zawierało jedynie sam link do rolki, bez opisu znaleziska ani żadnego dodatkowego komentarza z mojej strony i zostało szybko usunięte przez moderację, a moje konto otrzymało bana na dwa tygodnie za TROLLOWANIE I SZERZENIE NIENAWIŚCI. Zgodnie z tą logiką, samo udostępnienie linka do treści utworzonej przez użytkownika innego portalu jest szerzeniem nienawiści.
1
1
źródło: image_picker_8F9238B5-A933-4462-8050-A6128F51B8BD-84016-000015294AA2A491
Pobierz
zawisztheblack +291
Chwalę się - pierwsze auto z salonu. W porównaniu do Grande Punto... nie ma porównania. To jak postawić obok siebie powóz konny i rakietę, zarówno pod względem osiągów jak i wyposażenia. Wiem, że to relatywnie tanie auto, ale dla mnie przeskok przeogromny. Na chwilę obecną jestem zachwycony, jako samochód na dojazdy do pracy (50km dziennie) i jeżdżenie po województwie w promieniu 150km spisuje się idealnie. Zapas mocy z fotowoltaiki sprawia, że śmigam
źródło: IMG_20250816_075032
Pobierz

Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia. Nie ukrywam, że nie chcemy już chowu klatkowego, marzy nam się mieszkanie w domku. Prace tam znajdziemy ale nie wiemy gdzie. Aktualnie jesteśmy nad Warszawą. Ceny domow- kosmos. Myślimy może o #opole , #bydgoszcz , #torun okolice #warszawa też wchodzą w grę.
Wiem że moje poprzednie posty tego się ciągle tyczą, ciągle badam grunt i nie poddaje się w szukaniu. ;p
W #lodz już mieszkaliśmy i tam są nasze korzenie. #podlasie dziękujemy ;p też mieszkaliśmy przez chwilę. #kiciochpyta , #pytanie #niewiemjaktootagowac
Chcemy gdzieś się osiedlic ale no kurde na razie nie mamy dobrego cela.
Dzięki za odpowiedzi !!
Ps. Kotek dla atencji
źródło: IMG_20250719_103041
PobierzDlatego ten urząd został tam przeniesiony, żeby mieszkańcy mogli sie częściej odwiedzać i parować, rozmawiać o wspólnej przyszłości ;)