Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +616
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz
JakDorobic_com +138
Ostateczne #rozdajo z okazji Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: rozdajo 28.11
Pobierz

Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia. Nie ukrywam, że nie chcemy już chowu klatkowego, marzy nam się mieszkanie w domku. Prace tam znajdziemy ale nie wiemy gdzie. Aktualnie jesteśmy nad Warszawą. Ceny domow- kosmos. Myślimy może o #opole , #bydgoszcz , #torun okolice #warszawa też wchodzą w grę.
Wiem że moje poprzednie posty tego się ciągle tyczą, ciągle badam grunt i nie poddaje się w szukaniu. ;p
W #lodz już mieszkaliśmy i tam są nasze korzenie. #podlasie dziękujemy ;p też mieszkaliśmy przez chwilę. #kiciochpyta , #pytanie #niewiemjaktootagowac
Chcemy gdzieś się osiedlic ale no kurde na razie nie mamy dobrego cela.
Dzięki za odpowiedzi !!
Ps. Kotek dla atencji
źródło: IMG_20250719_103041
PobierzCo to znaczy że jakaś pracę znajdziecie? Robicie dzieci i macie podejście "jakoś to będzie"? Obyście byli jakimis kryptomilionerami albo mieli bogatych rodziców
@Szuruburupomarancze: te warunki spełnia każde miasto powyżej 50k mieszkańców, czyli pewnie jakieś ~100 miast w PL
Żałosne, mam nadzieję że odpowiednio podziękują wam na starość.
:D naprawdę. To że tobie odpowiadam to już dużo. Może lepiej się nie denerwować. Wszystkiego dobrego dla Ciebie !