Aktywne Wpisy
Vamyss +483
Ale jestem w-------y, prowadzę JDG jako ratownik medyczny. Chciałbym etat no ale niestety pogotowia w Polsce nie chcą ich tak łatwo rozdawać, a przynajmniej w moim regionie.
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy

MonazoPL +32
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W co inwestować w 2025 roku i dlaczego? ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design, a oferty tłumaczymy tak prosto, jak
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: W co inwestować w 2025 roku i dlaczego? ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji coś o nas – MONAZO.PL to nowa platforma z promocjami bankowymi, ofertami na darmowe krypto i więcej. Mamy zaawansowane filtry, przyjazny design, a oferty tłumaczymy tak prosto, jak
źródło: rozdajo wykop monazo 2
Pobierz

Przychodzę do was z dość nietypowa prośbą. Z niebieskim szukamy miejsca do życia w Polsce. Tak, wiem wiem w Polsce nie ma takiego miejsca :D ale jednak szukamy. W jakich miejscowościach żyje wam się dobrze? Nakreślę sytuację, 2+2+2 ( ja i niebieski, jeden bombek plus drugi w drodze i dwa koty). Szukamy miejsca, gdzie nie będzie to kompletne zadupie, gdzie będą żłobki i przedszkola, weterynarz i jakaś służba zdrowia. Nie ukrywam, że nie chcemy już chowu klatkowego, marzy nam się mieszkanie w domku. Prace tam znajdziemy ale nie wiemy gdzie. Aktualnie jesteśmy nad Warszawą. Ceny domow- kosmos. Myślimy może o #opole , #bydgoszcz , #torun okolice #warszawa też wchodzą w grę.
Wiem że moje poprzednie posty tego się ciągle tyczą, ciągle badam grunt i nie poddaje się w szukaniu. ;p
W #lodz już mieszkaliśmy i tam są nasze korzenie. #podlasie dziękujemy ;p też mieszkaliśmy przez chwilę. #kiciochpyta , #pytanie #niewiemjaktootagowac
Chcemy gdzieś się osiedlic ale no kurde na razie nie mamy dobrego cela.
Dzięki za odpowiedzi !!
Ps. Kotek dla atencji
źródło: IMG_20250719_103041
Pobierz- w samym mieście domu nie znajdziesz, chyba że odjechane ceny na Wrzosach. (1.2 mln++)
- na lewobrzeżu można znaleźć ziemię w akceptowalnej cenie i da tadę się wybudować za 600-800k za 120m2++
- atrakcyjne miejscowości to Młyniec II, Kaszczorek, Lubicz Górny, Górsk - blisko Torunia i akceptowalne koszta (1k m2 ~160k)
- w Toruniu masz tylko podstawową opiekę medyczną dla dorosłych, dobra
Mieszkaliśmy w Poznaniu i Gdańsku, ale docelowo w rodzinne strony (Bydgoszcz) ściągnęły nas właśnie ceny mieszkań, spokój i sentyment.
Fordon to fajna lokalizacja podmiejska - dość infrastruktury, żeby nie było z niczym problemu, dobry dojazd (40m samochodem lub bezpośrednim tramwajem do centrum Bydgoszczy), a jednocześnie blisko do natury, dużo zieleni i w ogóle ładnie tutaj. Przystań przy moście jest ładnie
My czujemy że czas się zatrzymać. Uwic to gniazdko i sobie żyć powoli. Nie będziemy raczej milionerami z takim podejściem ale dla nas nie to się liczy :)
Będziesz na podstawie trzech komentarzy ludziom decydował, czy mogą mieć dzieci, czy nie? Ty jesteś normalny? Nikogo nie obchodzi Twoje pozwolenie.
Lepiej się w ogóle nie wypowiadaj, bo tylko się ośmieszasz.
źródło: IMG_20250612_160802
Pobierz@Szuruburupomarancze: chyba 20lat temu
Główny atut to ceny mieszkań/wynajmu. Za mieszkanie, fakt, że własnościowe, 75m2, trzy pokoje, dwa balkony w okolicach 600zł. Kupione 8 lat