Aktywne Wpisy

skrytek +989
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +730
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

@mirko_anonim: Bo chcesz czy nie chcesz; musisz stawiać.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Kanarynka: Zanim ludzie dojdą do etapu wspólnego konta to...
@mirko_anonim: tak wszyscy szukają Instagramowych modelek na utrzymanie xD Nie znam ani jednego chłopa w związku który by nie utrzymywał baby, poza jakimiś nastolatkami, a i tam już wchodzi powolna bankomatyzacja. Oczywiście na początku baby często robią taki wybieg że się dokładają do związku, takie są pracowite, a potem powolutku to wygaszają, ba, znam nawet takie które same zwolniły się z roboty,
Czekając na zielone podsłuchałem (ciężko było nie usłyszeć bo mówiła takim tonem, żeby nikt nie przeoczyl) rozmowe dziewczyny z koleżanką przez telefon. Owa dziewczyna skarżyła się na partnera, który był oburzony, że ta nie chce już pracować w swojej obecnej pracy. Cała rozmowę podsumowała mówiąc, że ona zasługuje na to, żeby ją utrzymywać i co on sobie wyobraża, a tak w ogóle to odpulila już
Baba to weźmie skórzana kanapę w kolorze paryskiego beżu o zachodzie słońca. Oczywiście kanapę kupiona po połowie. Ale o połowę droższa od tej co facet chcial.
Facet ma pokój i soe cieszy. Baba dorzuci jakieś obrusy, fikuśne firanki, czy inne bzdety. Wszystko kupione po połowie bo to wspólne.
Będąc samemu nie chodzisz na randki. A babe trzeba zabierać na randki. Nawet jesli płacisz po
@AnalnyGrzmot: jakie to koszty?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Rudz1elec: chyba ty XDDDD z tego co napisałeś to bardziej dziad / przegryw