Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +73
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierzźródło: NDBiNjljYSUjCzhZQxFsMGBTbAMFSGJmN0t0SEMJYXN1WzZbXVx2ayQAIg8eDz4rbA48HxwLOTRsGSJFDRonazRYYQ4FGT4oIxBhDwEIKyBtC3dfWVx_JyBEeAhZCGNwd154Rw1YLyZvWHoMX15-JnRQLQgOSDM
PobierzAleś ty tolerancyjny dla "biednych" ludzi.
Jeśli to "lepiej" znaczy, że nie muszą przestrzegać prawa, to masz rację - boli.
Widzicie wykopki do czego można dojść własną determinacją?
Wystarczy być młodziutką, ładną dziewczyną potem trzeba rozłożyć nóżki przed dojrzałym bogatym i znanym aktorem i wtedy sie jeździ taką furką
A wy zazdrośni, dlatego tak plujecie
Wynika to z tego, że ludzie do straszne lizodupy jak ktoś ma kasę, mówią to co "portfel" chcę usłyszeć, więc taka osoba aka portfel nigdy nie jest jakoś szczególnie krytykowana.
Pan pazura zgarnął kasę za reklamowanie szczepionek? No zgarnął, ale to dobry aktor kojarzony z polskich klasyków, szczególnie z trzynastego posterunku. Co Pani Pazura musiała zrobić, by było ją stać na auto typu "wypas"? Nie wiem,
Odtworzenie roli Adasia Miauczynskiego było lepiej wykonane przez Pazurę w "Nic Śmiesznego" czy Kondrata w "Dniu Świra"?
W "Psach" był IMHO najsłabszym ogniwem, ale też i towarzystwo miał doborowe i był wtedy młodym aktorem.
We wspomnianym "13 posterunku" grał debila (bardzo dobrze) ale dał się zaszufladkować w takich rolach na lata.
@Czerwone_Stringi: trochę to jednak niebezpieczne, bo tam auta jeżdżą :)
( ͡° ͜ʖ ͡°)