Wpis z mikrobloga

• 49
@wezsepigulke:

Widzicie wykopki do czego można dojść własną determinacją?

Wystarczy być młodziutką, ładną dziewczyną potem trzeba rozłożyć nóżki przed dojrzałym bogatym i znanym aktorem i wtedy sie jeździ taką furką

A wy zazdrośni, dlatego tak plujecie
  • Odpowiedz
Od pieniędzy w głowie się "przewraca".

Wynika to z tego, że ludzie do straszne lizodupy jak ktoś ma kasę, mówią to co "portfel" chcę usłyszeć, więc taka osoba aka portfel nigdy nie jest jakoś szczególnie krytykowana.

Pan pazura zgarnął kasę za reklamowanie szczepionek? No zgarnął, ale to dobry aktor kojarzony z polskich klasyków, szczególnie z trzynastego posterunku. Co Pani Pazura musiała zrobić, by było ją stać na auto typu "wypas"? Nie wiem,
  • Odpowiedz
  • 33
@ExitMan: Nie uważam aby Cezary Pazura był dobrym aktorem. A wydaje mi się że trochę się na tym znam.

Odtworzenie roli Adasia Miauczynskiego było lepiej wykonane przez Pazurę w "Nic Śmiesznego" czy Kondrata w "Dniu Świra"?

W "Psach" był IMHO najsłabszym ogniwem, ale też i towarzystwo miał doborowe i był wtedy młodym aktorem.

We wspomnianym "13 posterunku" grał debila (bardzo dobrze) ale dał się zaszufladkować w takich rolach na lata.
  • Odpowiedz
Nie uważam aby Cezary Pazura był dobrym aktorem. A wydaje mi się że trochę się na tym znam.

Odtworzenie roli Adasia Miauczynskiego było lepiej wykonane przez Pazurę w "Nic Śmiesznego" czy Kondrata w "Dniu Świra"?

W "Psach" był IMHO najsłabszym ogniwem, ale też i towarzystwo miał doborowe i był wtedy młodym aktorem.

We
  • Odpowiedz
  • 15
@ExitMan: Sam Pazura chyba nie potrafił monetyzować swojej kariery tak jak powinien przed zapoznaniem się właśnie z Edytą. Daleki jestem od oceniania Edyty jako zawodowej żony itp., to zbyt płytkie wg mnie. No ale ta sytuacja z parkowaniem pokazała prawdziwy mental tych ludzi. Niestety. I nie pierwszy raz celebryci robią z siebie pośmiewisko w sumie.
  • Odpowiedz