Wpis z mikrobloga

Kiedy pierwszy raz w życiu podjeżdżasz do ASO po tym jak mazda przysłała ci list, że ze względu na wadę fabryczną za darmo wymieniają poduszki powietrzne pasażera w autoryzowanych serwisach i twoja dwudziestoletnia szóstka też się załapała.

#motoryzacja #heheszki #samochody
Tedeward - Kiedy pierwszy raz w życiu podjeżdżasz do ASO po tym jak mazda przysłała c...

źródło: 1000017476

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adicts: sory ale w każdym talefonie normalnie idzie ładnie wymazać tablice bez kombinowania i szbko, na komputerze tak samo.
a nie pół samochodu i to jeszcze w stylu ai.
  • Odpowiedz
  • 1
@rdy: w sumie dobre pytanie, ale nie wiem, pewnie z jakichś rejestrów publicznych, bo skąd jeśli nie jest się pierwszym właścicielem. Takie akcje muszą zgłaszać do UOKiKu, więc wszystko raczej na legalu
  • Odpowiedz
@Tedeward Kononowicz kiedyś nagrał film z ogłoszeniem sprzedaży dwudziestoparoletniej Astry. Na drugim filmie pojechał do salonu Opla na przegląd. Na trzecim filmie płakał przy złomowaniu xD
  • Odpowiedz
@Adicts ziom ja mam 16 letniego Aurisa i jeżdżę nim co roku do ASO bo np wymiana płynu hamulcowego to 150 zł a wymiana oleju z własnym olejem ale ich filtrem to 200 zł czy coś. To jest najtańszy serwis w warszawie.
  • Odpowiedz
@Tedeward jakieś 10 lat temu dowiedziałem się na grupach od Astry że jest akcja serwisowa na konserwację przednich sanek. Jakież było zdziwienie pana z ASO, że wpakowałem się w akcje swoją Astrą z 2000 roku :D.
  • Odpowiedz