Wpis z mikrobloga

Kiedy pierwszy raz w życiu podjeżdżasz do ASO po tym jak mazda przysłała ci list, że ze względu na wadę fabryczną za darmo wymieniają poduszki powietrzne pasażera w autoryzowanych serwisach i twoja dwudziestoletnia szóstka też się załapała.

#motoryzacja #heheszki #samochody
Tedeward - Kiedy pierwszy raz w życiu podjeżdżasz do ASO po tym jak mazda przysłała c...

źródło: 1000017476

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@zourv dla mnie osobiście dramat, już się przyzwyczaiłem do lepszego. Ale doceniam prostotę, bezawaryjność i tanie utrzymanie.
  • Odpowiedz
@krzychooo11 Poduszka działala z czasem coraz lepiej. Tzn naboje po czasie pod wpływem wilgoci zmieniaja swoje właściwości wybuchaja zbyt mocno przez co poduszka napełnia sie zbyt szybko, ale to do przeżycia. Naboj moze zostac rozerwany a odłamki mogą spowodować groźne obrażenia. poduszki z lat 90-2015, 100mln aut na calym świecie. Firma ktora je produkowała zbankrutowała w 2017 bo oczywiście nie udźwignęła tego. Czyli im starsze auto tym groźniejsze nawet
  • Odpowiedz
  • 0
@sasekk CSI wykop w formie, jesteś już chyba 10 osoba która to pisze ;) W sumie nawet to szanuje ;) w każdym razie auto przerejestrowanie ( proszę nie wchodzi w cepik xD )
  • Odpowiedz
@Tedeward: kilka lat temu to zrobiłem. podczas wymiany w aso musieli mi soft zresetować. a okazało się, że był modyfikowany pod wycięcie DPF. więc po darmowej wizycie w ASO musiałem zabulić jakieś 400 zł za wgranie sofu na nowo w innym miejscu. zajebisty interes ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Adicts nie wiem o co chodzi z wadą Klaru w czerwonym lakierze zwykłym - Opel, Peugeot, Toyota - wszystko tak samo odłazi. Metallic 0 problemu, a zwykły akryl dramat. Inne kolory nie mają tego problemu, tylko czerwień taka spotykam.
  • Odpowiedz