Wpis z mikrobloga

Kiedy pierwszy raz w życiu podjeżdżasz do ASO po tym jak mazda przysłała ci list, że ze względu na wadę fabryczną za darmo wymieniają poduszki powietrzne pasażera w autoryzowanych serwisach i twoja dwudziestoletnia szóstka też się załapała.

#motoryzacja #heheszki #samochody
Tedeward - Kiedy pierwszy raz w życiu podjeżdżasz do ASO po tym jak mazda przysłała c...

źródło: 1000017476

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 408
xD dosłownie zrobiłem to z 17 letnim Aurisem, dawno temu jeździła nim żona, sprzedałem kumplowi a potem odkupiłem po 6 latach dla dzieciaka. Wbijamy na stronie toyoty a tam 4 akcje serwisowe, cały dzień to
robili.
  • Odpowiedz
  • 6
@Cyk_dwujeczka czytaj wpis ze zrozumieniem proszę. Sprzedałem go kumplowi w stanie salonowym, odkupiłem za 5k po 6 latach. Auto stało 2 lata pod drzewem hamulce stały itp. + czerwony lakier na Japończyku to mega kupa. Wlozylem w remont 9k, wygląda obecnie bardzo poprawnie, już 2 lata śmiga bez najmniejszego problemu.
  • Odpowiedz
czytaj wpis ze zrozumieniem proszę. Sprzedałem go kumplowi w stanie salonowym, odkupiłem za 5k po 6 latach. Auto stało 2 lata pod drzewem hamulce stały itp. + czerwony lakier na Japończyku to mega kupa.

@Adicts: tego nie napisałeś
  • Odpowiedz
  • 14
@r5678 to gumka jak edytowalem zdjęcie przed wstawieniem żeby zamazać tablice ;) Wam to AI już na łeb siadło ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Tedeward: btw skąd mieli twoje dane? Stary użytkownik m6 tutaj, byłem pewnie raz w życiu w aso na jakimś sprawdzeniu i nigdy listu nie dostałem XD

A Mazda pewnie już od kilku lat złożona z 5 jeździ po Ukrainie
  • Odpowiedz